Libnet.ro
UNICEF

05:45

Prognoza meteo pentru toata saptamana. Temperaturile scad puternic, diferente de pana la 12 grade

Antena3 Antena3,
Prognoza meteo pentru toata saptamana. Temperaturile scad puternic, diferente de pana la 12 grade

Update: Ne mai bucuram de soare doar o zi, pentru ca de marti, 26 martie, situatia se schimba. Apar norii, ploile si poate cel mai important, temperaturile scad foarte mult comparativ cu ziua de luni, mai. continuă pe Antena3

Prognoza meteo pentru toata saptamana viitoare. Temperaturile vor scadea puternic

Vremea este deosebit de calda in acest sfarsit de saptamana, dar temperaturile scad semnificativ saptamana viitoare. Sambata si duminica este o vreme stabila, sub aspectul precipitatiilor, si.

Prognoza meteo pentru toata saptamana viitoare. Temperaturile vor scadea

Vremea este deosebit de calda in acest sfarsit de saptamana, dar temperaturile scad semnificativ saptamana viitoare. Sambata si duminica este o vreme stabila, sub aspectul precipitatiilor, si.

ALERTA METEO: Ce se intampla cu vremea saptamana aceasta! Vezi care sunt judetele vizate!

Temperaturile scad semnificativ in aceasta saptamana. INCENDIAR! ANDREEA ESCA, iN STARE DE SOC DUPA VIZITA LA GINECOLOG! VEZI REPEDE CE SE ASCUNDE DE FAPT iN BURTICA VEDETEI GALERIE FOTO) De luni vremea.

HOROSCOP, cu Cassandra pentru toata saptamana 25-31 martie 2019. Taurii se implica in activitatile tinerilor, Leii isi trezesc ambitia

Cunosctul astrolog Casandra prezinta previziunile astrologice pentru toata saptamana 25-31 martie 2019. 04: Va doriti sa va stabiliti un obiectiv si va puneti.

VREMEA. Prognoza meteo pentru 25 martie. Vesti neasteptate de la meteorologi

Luni, 25 martie, in regiunile sudice vremea va fi deosebit de calda pentru ultima decada a lunii martie, in timp ce in rest, valorile termice vor fi mai scazute decat in ziua precedenta si se vor.

VREMEA. Prognoza meteo pentru 24 martie. Vestile bune de la meteorologi nu se opresc

Duminica, 24 martie, vremea se va mentine in general frumoasa si cu valori termice peste mediile climatologice in cea mai mare parte a tarii. Cerul va fi mai mult senin, exceptand regiunile nordice si.

VREMEA. Prognoza meteo pentru weekendul 23-24 martie. Veste uluitoare de la meteorologi

Sambata, 23 martie, vremea va fi in continuare in general frumoasa, iar valorile termice vor fi, in cea mai mare parte a tarii, mai ridicate decat in mod normal la aceasta data. Astfel,.

VREMEA. Prognoza meteo pentru 22 martie. Vesti bune de la meteorologi, dar nu scapam de ploi

Vineri, 22 martie, vremea va fi in general frumoasa si se va incalzi fata de ziua precedenta. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare in regiunile nordice, estice si partial in.

Meteo. Vremea se raceste accentuat. Temperaturile scad cu 10 grade Celsius

Temperaturile vor scadea cu 10 grade Celsius in urmatoarea perioada, anunta Administratia Nationala de Meteorologie. Astfel, daca luni vor fi si 25 de grade Celsius, incepand de marti, temperaturile coboara brusc, avertizeaza meteorologii.

Alerta meteo: Temperaturile scad semnificativ

Dupa ce vremea ne-a rasfatat in ultimele zile cu soare si temperaturi ridicate, de saptamana aceasta va deveni capricioasa, temperaturile urmand sa scada la nivelul intregii tari in perioada urmatoare. in plus, in multe zone va ninge.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2362 seconds )