Libnet.ro
UNICEF

17:15

Prognoza meteo pentru urmatoarele zece zile. Cat mai tine vara

Antena3 Antena3,
Prognoza meteo pentru urmatoarele zece zile. Cat mai tine vara

ANM a actualizat prognoza meteo pentru urmatoarele zece zile. Estimarea este realizata folosind produsele numerice ale Centrului European pentru prognoze pe medie durata ECMWF) de la Reading, Anglia. Sunt prognozate. continuă pe Antena3

VREMEA. Prognoza meteo pentru doua saptamani

Administratia Nationala de Meteorologie anunta vreme racoroasa, in mare parte din tara, cu cer variabil. Unele innorari, averse si posibil descarcari electrice vor fi, mai ales dupa-amiaza si la.

VREMEA pentru saptamana viitoare. Prognoza meteo pentru zilele viitoare

Vremea va fi calduroasa in urmatoarea decada a lunii septembrie in cea mai mare parte a tarii, pastrand caracteristicile sfarsitului de vara, in timp ce precipitatiile vor fi apropiate de normele.

Prognoza meteo. Cum va fi vremea in urmatoarele doua saptamani

Vremea se va mentine calduroasa in urmatoarele doua saptamani, potrivit prognozei emise de Administratia Nationala de Meteorologie ANM).

Prognoza meteo: Un val de ploi loveste Romania. Unde vin vijelii violente, cat va fi de frig si ce regiuni scapa de prapad

Vremea capricioasa ne da batai de cap si in urmatoarele zile. Un nou val de precipitatii sunt asteptate incepand cu seara zilei de duminica.

Prognoza meteo, 7 septembrie. Vremea va fi calda si frumoasa in marea parte a tarii

Vremea va fi calda si deosebit de frumoasa. Desi in ultimele zile a plouat, vineri sunt sanse slabe de averse. Meteorologii au anuntat si temperaturi destul de ridicate pentru aceasta perioada. Sunt.

Andreea Marin plateste BANI GREI pentru educatia fiicei sale. Cat scoate Zana din buzunar anual pentru scoala Violetei

Andreea Marin plateste mii de euro pentru educatia fiicei sale. Violeta, rezultata din cascnicia pe care prezentatoarea TV a avut-o cu Stefan Banica Junior, trece acum in clasa a VI-a. Potrivit.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2499 seconds )