Libnet.ro
UNICEF

14:45

Prognoza meteo pentru vineri: Vremea ramane instabila

Hotnews Hotnews,
 Prognoza meteo pentru vineri: Vremea ramane instabila

Vineri, in jumatatea de vest a tarii, precum si in zonele montane, vremea va fi in general instabila, informeaza Mediafax. Vor fi innorari accentuate si intervale de timp cu averse, trecator insotite de descarcari electrice. Cantitatile de apa vor depasi local 10. 15 l/mp si izolat 25. 30 l/mp si vor fi conditii de grindina. continuă pe Hotnews

Vremea devine instabila. Afla prognoza meteo pentru joi si vineri

Vremea va fi in general instabila, iar valorile termice, desi in usoara scadere, se vor mentine, in general, peste normele climatologice specifice datei.

Prognoza meteo pentru joi si vineri: Vremea devine instabila

Vremea va fi in general instabila, iar valorile termice, desi in usoara scadere, se vor mentine, in general, peste normele climatologice specifice datei, in urmatoarele doua zile. Cerul va avea innorari si temporar va ploua, pe arii relativ extinse, in cea mai mare parte a tarii. Vor fi mai ales averse, insotite si de descarcari electrice, iar cantitatile de apa vor depasi izolat 10. 15 l/mp si vor fi conditii de grindina. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in zonele montane si in Dobrogea. Temperaturile maxime se vor incadra intre 21 de grade in depresiuni si 29 de grade in nordul teritoriului, iar cele minime vor fi cuprinse intre 12 si 20 de grade.

Prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani: Temperaturi ridicate pana pe 24 septembrie, cand incep ploile

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a realizat o estimare a evolutiei valorilor termice si a precipitatiilor pentru intervalul 21 septembrie - 4 octombrie, care vizeaza toate regiunile tarii: Banat, Crisana, Transilvania, Maramures, Moldova, Dobrogea, Muntenia, Oltenia, precum si zona montana.

Vremea va fi instabila. Vezi prognoza meteo pentru joi si vineri

PROGNOZA METEO Vreme capricioasa in urmatoarele doua saptamani

Vremea va fi capricioasa in urmatoarele doua saptamani, cu temperaturi care vor oscila intre 23 si 28 de grade Celsius la nivelul intregii tari. Asa arata prognoza meteo emisa de Administratia Nationala de Meteorologie ANM).

Tribunalul Bucuresti: Pronuntarea pe cererea lui Sorin Oprescu de inlocuire a arestarii preventive cu o masura mai blanda, amanata pentru vineri

Tribunalul Bucuresti a amanat pentru vineri pronuntarea in cazul cererii primarului suspendat al Capitalei, Sorin Oprescu, de inlocuire a arestului preventiv cu o masura mai blanda, informeaza Agerpres. Sorin.

Avertizarea de ploi si furtuni a fost prelungita. Zonele vizate si prognoza meteo

Administratia Nationala de Meteorologie a prelungit informarea meteo de instabilitate atmosferica accentuata la nivelul intregii tari, aceasta fiind valabila pe parcursul zilei de luni, intre orele 9.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )