Libnet.ro
UNICEF

17:30

Prognoza meteo pentru weekend. in sfarsit si vesti bune

Antena3 Antena3,
Prognoza meteo pentru weekend. in sfarsit si vesti bune

Vremea in 10 martie 2018 va fi deosebit de calda. ANM anunta, de asemenea, pentru 11 martie si 12 martie, temperaturi ridicate, de pana la 19 grade Celsius. in noaptea de vineri spre sambata, regimul. continuă pe Antena3

Prognoza meteo pentru urmatoarele trei zile. Cum va fi vremea de 8 Martie

Miercuri 7 martie) Valorile termice diurne vor marca o crestere fata de intervalul anterior, astfel incat vremea va deveni mai calda decat in mod normal pentru aceasta perioada, in special in jumatatea.

Prognoza meteo pentru urmatoarele zile. Ce se intampla cu vremea in weekend

Joi 8 martie) Vremea va fi calda pentru aceasta data in majoritatea regiunilor. Cerul va fi temporar noros si va ploua, in general slab, ziua in sud-vest si doar cu totul izolat in rest, iar noaptea, local, .

Prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani: Vreme in incalzire, dar si precipitatii pe arii extinse la nivelul intregii tari

Urmatoarele doua saptamani vor fi caracterizate de o vreme in curs de incalzire la nivelul intregii tari, cu temperaturi ce vor atinge in zone din Banat, Crisana si Oltenia chiar si 17-18 grade Celsius, dar pe de alta parte precipitatiile, in special sub forma de ploaie, se vor intoarce in majoritatea regiunilor, atat pe 5 si 6 martie, cat si dupa data de 11 martie, reiese din prognoza Administratiei Nationale de Meteorologie, citata de Agerpres.

Vesti bune de la meteorologi! Temperaturile cresc pana la 16 grade in urmatoarele zile

Vesti bune de la meteorologi! Vremea se va incalzi in urmatoarele zile. Astazi cerul va fi noros si temporar se vor semnala precipitatii in cea mai mare parte a tarii. Vor fi mai ales ninsori la munte,.

Prognoza meteo. Vesti bune de la meteorologi! Vremea se imbunatateste considerabil

Vineri, vremea va fi calda. Cerul va fi variabil, cu innorari si ploi cu caracter local in nord si centru si izolat in estul tarii. in regiunile vestice si nord-vestice, cu precadere in zonele montane se vo.

Vesti BUNE pentru mamici: Plata CASS pentru cei care primesc indemnizatie de crestere a copilului, ELIMINATA

Plata CASS pentru beneficiarii de indemnizatie crestere copil si de venit minim garantat a fost eliminata, miercuri, de Guvern. Executivul a adoptat, prin Ordonanta de urgenta, eliminarea prevederilor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )