Libnet.ro
UNICEF

08:00

Prognoza meteo in perioada 8 - 21 februarie: Vreme deosebit de calda in primele zile, de joi se raceste in toata tara

B1 B1,
Prognoza meteo in perioada 8 - 21 februarie: Vreme deosebit de calda in primele zile, de joi se raceste in toata tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a publicat prognoza pentru urmatoarele doua saptamani. Meteorologii sustin ca, in primele zile ale intervalului, temperaturile vor fi peste normalul perioadei,. continuă pe B1

Meteo 8-21 februarie 2021. Temperaturile vor scadea drastic. Cand vine primavara, de fapt

Meteo 8-21 februarie 2021. Temperaturile vor scadea drastic. Cand vine primavara, de fapt, cititi in articolul de mai jos ce spun meteorologii ANM. Meteo 8-21 februarie. Saptamana debuteaza cu temperaturi de primavara. Cand vine din nou iarna Prognoza meteo 8-21 februarie 2021 arata ca temperaturile vor scadea drastic. Deocamdata, nici vorba de primavara. in Banat, in .

Prognoza meteo, azi, 08 februarie 2021. Vremea va fi calda

Meteorologii Administratiei Nationale de Meteorologie ANM) au emis prognoza meteo pentru luni, 08 februarie 2021. Potrivit acestora, vremea va fi calda pentru aceasta data. Prognoza meteo in principalele zone.

Prognoza meteo, azi, 07 februarie 2021. Vantul va sufla slab si moderat

Meteorologii Administratiei Nationale de Meteorologie ANM) au emis prognoza meteo pentru duminica, 07 februarie 2021. Potrivit acestora, vantul va sufla slab si moderat. Prognoza meteo in principalele zone din.

Prognoza meteo, azi, 6 februarie 2021. Vreme deosebit de calda in sud-vestul tarii. Temperaturi negative in nord si nord-vest

Sambata, vremea va fi in continuare calda in aproape toata tara, exceptand nord-estul teritoriului, unde temperaturile vor deveni negative chiar si in timpul zilei. Explicatia meteorologica pentru aceste.

Prognoza meteo pe doua saptamani: Revin ninsorile si gerul

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a anuntat cum va fi vremea in urmatoarele doua saptamani. Se vor inregistra temperaturi mai ridicate decat cele normale in aceasta perioada, pana in data de 11 februarie, in majoritatea zonelor, apoi vremea se va raci brusc si accentuat.

APIA: Fermierii pot depune pana pe 21 februarie cererile de plata pentru masura Bunastarea animalelor

Fermierii pot depune in perioada 8 - 21 februarie cererile de plata pentru Masura 14 Bunastarea animalelor - pachetul a. - plati in favoarea bunastarii porcinelor si pachetul b. - plati in favoarea bunastarii pasarilor din cadrul PNDR 2014 - 2020, a anuntat luni Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura.

APIA: Fermierii pot depune pana pe 21 februarie cererile de plata pentru masura Bunastarea animalelor

Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura APIA) anunta ca fermierii pot depune in perioada 8 - 21 februarie cererile de plata pentru Masura 14 Bunastarea animalelor - pachetul a. - plati in fa.

Prognoza meteo: Cat de cald se face in weekend. Ce fenomene severe se anunta

Sfarsitul de saptamana aduce vreme de primavara. Temperaturile vor atinge 18 grade sambata,6 februarie, in Banat, in timp ce zona Carpatilor Orientali si nordul Moldovei vor fi lovite de ninsori.

Prognoza meteo pentru ultimele saptamani din februarie: ger in mai multe zone din tara. Cand vine primavara

Luna februarie va aduce temperaturi mai geroase in cea de-a jumatatea a intervalului, dupa cum anunta meteorologii. Primele valori de primavara se vor inregistra odata cu sosirea lui Martie, iar o incalzire a .

Prognoza meteo: Anomaliile termice lovesc Romania. Ce se anunta, unde ninge

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) anunta temperaturi mai ridicate decat cele normale saptamana viitoare si mai scazute in ultima saptamana din februarie. Luni, 8 februarie, in sudul Dobrogei sunt asteptate 19 grade Celsius.

ştiri de la B1

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )