Libnet.ro
UNICEF

17:31

Prognoza meteo: Ploile si frigul pun stapanire pe Romania. Cand loveste vremea rea, in ce zone se anunta prapad

Adevărul Adevărul,
Prognoza meteo: Ploile si frigul pun stapanire pe Romania. Cand loveste vremea rea, in ce zone se anunta prapad

Vremea se raceste in urmatoarele zile, iar din 21 octombrie ploile vor pune stapinire pe Romania. Un val de aer rece va patrunde in tara noastra, la sfarsitul saptamanii, in noaptea de sambata spre duminica. Administratia Nationala de MeteorologieANM) a publicat prognoza pentru urmatoarele doua saptamani cand vremea se schimba radical. continuă pe Adevărul

Vremea. Ploile si frigul pun stapanire pe Romania. Cand loveste vremea rea

Vremea se raceste in urmatoarele zile, iar din 21 octombrie ploile vor pune stapanire pe Romania. Un val de aer rece va patrunde in tara noastra, la sfarsitul saptamanii, in noaptea de sambata.

Prognoza meteo: Cum se schimba vremea, ce ne asteapta in noiembrie. Fenomene extreme lovesc Romania

Toamna adevarata isi intra in drepturi. De la jumatatea lunii octombrie, temperaturile ating normalul perioadei, iar ploile vor cuprinde majoritatea regiunilor.

VREMEA. Prognoza meteo pentru urmatoarele patru saptamani. Unde vin ploile

Vremea se va mentine, in general, calda pe parcursul urmatoarelor patru saptamani, valorile termice situandu-se in limitele climatologice normale ale perioadei, reiese din prognoza speciala publicata.

Prognoza meteo: Urmeaza o saptamna calda cu temperaturi de 23-24 grade, dupa care una rece, n care termometrele vor cobor pna la 10 grade

Meteorologii prognozeaza ca urmatoarele doua saptamani vor fi diferite atat din punct de vedere climatologic, cat si al precipitatiilor, cu valori termice maxime de 23 - 24 grade Celsius, in primul interval, respectiv mai scazute si cu pana la 10 grade in unele regiuni, in cel de-al doilea, reiese din prognoza de specialitate pentru intervalul 15 - 28 octombrie, publicata luni de Administratia Nationala de Meteorologie ANM).

Prognoza meteo pentru urmatoarea perioada:Vremea se va mentine, n general, calda

Vremea se va mentine, in general, calda pe parcursul urmatoarelor patru saptamani, valorile termice situandu-se in limitele climatologice normale ale perioadei, reiese din prognoza speciala publicata de Administratia Nationala de Meteorologie ANM) pentru intervalul 15 octombrie - 12 noiembrie 2018, preluata de Agerpres.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )