Libnet.ro
UNICEF

01:05

Prognoza meteo: Romania, lovita de frig. Cat scad temperaturile, unde se anunta furtuni violente, de cand se incalzeste

Adevărul Adevărul,
Prognoza meteo: Romania, lovita de frig. Cat scad temperaturile, unde se anunta furtuni violente, de cand se incalzeste

Ploi, vreme instabila, vijelii si temperaturi mai mici si cu 15 grade in nord-est. Aceasta este prognoza meteorologilor pentru weekend cand, in majoritatea regiunilor, se anunta vreme rea, iar valul de aer rece patrunde in Romania. continuă pe Adevărul

Alerta meteo: Romania lovita in plin de ciclonul polar! Care sunt zonele cele mai afectate de ploi, furtuni si fenomene extreme!

Meteorologii anunta o scadere a temperaturilor pentru acest sfarsit de saptamana in nordul si nord-estul tarii vremea fiind chiar rece pentru aceasta perioada a anului. Duminica si luni insa valorile.

Prognoza meteo. Cum e vremea in weekend

Valorile termice - in scadere semnificativa fata de intervalul anterior in special in regiunile extracarpatice - vor caracteriza la scara intregii tari o vreme racoroasa, iar in nord si.

Prognoza meteo: val de aer rece peste Romania. Cat de frig se face, cand revin ploile puternice si cum va fi pe litoral

Dupa temperaturile sufocante si furtunile care au maturat Romania, vremea se raceste. Spre sfarsitul saptamanii, un val de aer rece cuprinde toate zonele, iar temperaturile scad simtitor. Tot in weekend se intorc in forta ploile, conform prognozei meteorologilor, valabila pana pe 1 iulie. Pana atunci, caldura isi face de cap.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2289 seconds )