Libnet.ro
UNICEF

11:46

Prognoza meteo, sambata, 14 decembrie. Sunt asteptate ninsori

Playtech Playtech,
Prognoza meteo, sambata, 14 decembrie. Sunt asteptate ninsori

Specialistii de la ANM au anuntat prognoza meteo pentru ziua de sambata, 14 decembrie 2019. Sunt asteptate precipitatii, dar si ninsori. Prognoza meteo, sambata, 14 decembrie Weekendul vine cu o vreme calda pe teritoriul Romaniei. Precipitatiile care vor cadea exclusiv sub forma de ploaie la altitudini de sub 1000 13000 de metri. in nordul . continuă pe Playtech

VREMEA. Prognoza meteo pentru 14 decembrie. Vesti total neasteptate de la meteorologi

Vremea va fi calda pentru aceasta perioada din an in toata tara, dar cu precadere in sud-est. Pe parcursul zilei cerul va avea innorari in majoritatea zonelor si va ploua local in vest si nord-vest si pe spatii restranse in restul teritoriului, iar la munte, in special in Carpatii Occidentali, se vor semnala precipitatii mixte.

Puterea Dragostei Live Video pe Kanal D editia de sambata, 14 decembrie

Puterea dragostei de la Kanal D este transmisa sapte zile din sapte. Emisiunea prezentata de Andreea Manteapoate fi urmarita la Kanal D de luni pana duminica. Puterea dragostei este transmisa de luni pana vineri de la ora 11 si de la ora 17. in weekend, orele de transmisiune sunt altele. Sambata si duminica, Puterea dragostei este .

Prognoza meteo: Cand loveste iarna. Ce se anunta in weekend, unde vin ninsori

Desi temperaturile raman pozitive, cu maxime care vor atinge 15 grade sambata, 14 decembrie, ploile ne vor da batai de cap. Joi, 12 decembrie, precipitatiile vor veni in Oltenia, Muntenia, iar la munte se anunta lapovita si polei. Vantul va prinde putere pe crestele montane. Si in Bucuresti, vremea ramane inchisa. Vin cateva ploi slabe si vantul se activeaza.

VREMEA. Prognoza meteo pentru 15 decembrie. Vremea se schimba din nou

In cea mai mare parte a tarii, vremea va fi mai calda decat in mod normal la mijlocul lunii decembrie, chiar deosebit de calda la orele amiezii.

VREMEA. Prognoza meteo pentru 13 decembrie. Vesti neasteptate de la meteorologi

VREMEA. Prognoza meteo pentru 12 decembrie. Vesti teribil de proaste de la meteorologi

Vremea se va mentine in general inchisa. Va ploua, local si temporar, in regiunile sudice si sud-vestice, iar noaptea si in vest. in restul teritoriului, doar pe arii restranse vor fi ploi slabe.

HOROSCOP DRAGOSTE 14 DECEMBRIE. Gemenii vad consecintele greselilor lor, Leii sunt plini de sarm

Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, SAMBATA 14 DECEMBRIE 2019. Uita de vineri 13. Azi e sambata 14 si ai o super zi norocoasa. Chiar si duminica 15 se anunta la fel.

HOROSCOP 14 DECEMBRIE. Varsatorii cunosc persoane noi, Scorpionii sunt plini de umor

Iata horoscopul zilei de azi SAMBATA 14 DECEMBRIE 2019. Jupiter in Capricorn este pe cale sa faca trigon cu Uranus in Taur. Iata un aspect norocos! Daca esti semn de pamant, norocul te poate astepta dupa colt. Luna se muta in Rac si face opozitie cu Saturn, Pluto si Venus. Da-ti voie sa fii surprins.

HOROSCOP. Mesajul Fecioarei Maria pentru zodii 14 decembrie. Berbecii se simt recunoscatori, Balantele trebuie sa fie sincere

Primeste cu inima deschisa un mesaj al zilei de SAMBATA 14 DECEMBRIE 2019 cu scop de imputernicire, sustinere si claritate pentru calatoria ta de viata.

HOROSCOP. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 14 decembrie. Sagetatorii primesc ajutor de acasa, Capricornii se pregatesc de viitor

Iata pentru SAMBATA 14 decembrie 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de lumina.

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2033 seconds )