Libnet.ro
UNICEF

19:15

Prognoza meteo: nu scapam de ger. Unde se mai anunta ninsori, cand se incalzeste

Adevărul Adevărul,
Prognoza meteo: nu scapam de ger. Unde se mai anunta ninsori, cand se incalzeste

Episodul de iarna severa continua si in urmatoarele zile cu temperaturi foarte scazute. Meteorologii anunta ca de saptamana viitoare se incalzeste, iar local si temporar se vor semnala precipitatii. continuă pe Adevărul

Prognoza meteo pentru perioada aprilie-iunie 2018

Prognoza meteo pentru perioada aprilie-iunie 2018. Administratia Nationala de Meteorologie ANM) au emis prognoza meteo pentru lunile aprilie, mai si iunie 2018. Astfel, potrivit meteorologilor, in luna aprilie, .

Cod portocaliu de ninsori si viscol in sudul tarii. Prognoza meteo pentru weekend

Capitala si alte 14 judete intra sub cod portocaliu de ninsori abundente de joi noaptea, in timp ce 16 judete se vor afla sub cod galben de ninsori insemnate de joi dupa-amiaza, potrivit avertizar.

Prognoza meteo. Cum va fi vremea in vara lui 2018

Iarna instalata in luna martie situeaza primavara din acest an ca fiind una dintre cele mai reci din istorie. Chiar daca de saptamana viitoare vor avea loc cresteri semnificati.

Prognoza meteo pentru weekend si inceputul saptamanii viitoare. Ce se intampla cu vremea

Sambata 24 martie) Vremea va fi mult mai rece decat normal in ultima decada a lunii martie; dimineata si noaptea vor fi temperaturi negative in toata tara, in nord si centru local va fi ger, iar valorile.

Prognoza meteo. Cum va fi vremea saptamana viitoare

Administratia Nationala de Meteorologie a anuntat ca, in acest weekend, dupa expirarea codurilor de ninsori, vremea se va mentine deosebit de rece, cu temperaturi chiar si cu 12 grade mai mici decat ar fi.

PROGNOZA METEO Cum va fi vremea in urmatoarele trei luni: precipitatiile vor lipsi in luna iunie

Valorile medii de temperatura prognozate de meteorologi pentru lunile aprilie si mai vor fi, in general, in apropierea mediilor climatologice ale perioadei si doar in cateva regiuni sub medii, iar pentru luna iunie acestea vor fi in jurul normelor, in timp ce precipitatiile se anunta excedentare in cea mai mare parte a tarii, exceptia fiind semnalata la nivelul lunii iunie.

Prognoza meteo. Vreme rece in urmatoarele doua luni

Temperaturile estimate pentru urmatoarele doua luni din aceasta primavara vor fi mai coborate decat in mod obisnuit in buna parte din tara, a declarat, vineri, directorul general al Administratiei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2276 seconds )