Libnet.ro
UNICEF

17:00

PROGNOZA METEO Temperaturi aproape de pragul caniculei in weekend

Adevărul Adevărul,
PROGNOZA METEO Temperaturi aproape de pragul caniculei in weekend

Canicula se intoarce in acest sfarsit de saptamana, temperaturile fiind ridicate, apropiate de pragul caniculei, sustin meteorologii. continuă pe Adevărul

Cum va fi vremea in acest sfarsit de saptamana. PROGNOZA METEO de weekend

PROGNOZA METEO de weekend. Vremea va fi predominant frumoasa, iar regimul termic va fi unul agreabil, exceptand primele ore ale diminetii cand va fi racoare in zonele montane, in special in depresiuni, informeaza.

Vremea se va racori in cea mai mare parte a tarii. PROGNOZA METEO pentru joi si vineri

Vremea se va racori in cea mai mare parte a tarii, iar la munte si in regiunile sud-estice in cursul zilei va fi in general instabila, informeaza ANM, potrivit Mediafax. Prognoza METEO.

Prognoza meteo pe doua saptamani. Temperaturi cuprinse intre 20 si 30 de grade in aceasta saptamana. Cand revine canicula

Pana pe 10 iulie vremea va fi oscilanta, fiind asteptate zile calduroare cu maxime de pana la 30 de grade Celsius, dar si zile mai racoroase, cu temperaturi ce se apropie de 20 de grade. Asta rezulta din prognoza pe doua saptamani 4 17 iulie) emisa de Administratia Nationala de Meteorologie ANM). Specialistii anunta insa ca de saptamtna viitoare se va incalzi din nou, urmanda sa se inregistreze chiar si 35 de grade.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,204 seconds )