Libnet.ro
UNICEF

21:15

Prognoza meteo pe urmatoarele doua saptamani. Cand vin ploile

Adevărul Adevărul,
Prognoza meteo pe urmatoarele doua saptamani. Cand vin ploile

Pana la sfarsitul saptamanii in majoritatea regiunilor din tara, vremea va fi calda, astfel incat media maximelor se va mentine in jurul valorii de 28 de grade pana in data de 14 septembrie. in 15 si 16 septembrie, va fi o racire si media maximelor va ajunge in jur de 24 de grade. in intervalele 9-10, 12-13 si 14-17 septembrie, probabilitatea de aparitie a ploilor va fi ridicata. continuă pe Adevărul

Vreme calda in urmatoarele doua saptamani, cu temperaturi de 25-27 de grade in majoritatea zonelor tarii

Vremea se anunta calda in urmatoarele doua saptamani, cu temperaturi care vor atinge 25-27 de grade in majoritatea zonelor tarii. Potrivit meteorologilor, o usoara racire va fi in intervalul 15-17 septembrie, insa apoi temperaturile vor creste din nou.

Prognoza meteo: Vine vreme de cosmar. Ce fenomene violente lovesc Romania, unde se anunta ploi devastatoare

Temperaturile continua sa fie placute pentru data din calendar, insa furtunile si ploile torentiale vor cuprinde Romania. in urmatoarele doua saptamani vor cadea precipitatii abundente, conform prognozei Administratiei Nationale de MeteorologieANM).

VREMEA pentru urmatoarele doua saptamani. Temperaturile incep sa scada

Vremea va continua sa fie calduroasa in cea mai mare parte a tarii in aceasta saptamana, cu temperaturi maxime de pana la 28 de grade Celsius, urmand ca de saptamana viitoare sa intre intr-un pr.

Prognoza meteo pentru 9-22 septembrie. Ce se intampla cu vremea in urmatoarele 2 saptamani

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis prognoza meteo pentru perioada 9-22 septembrie. Vremea va fi calda in prima saptamana, cu temperaturi care vor ajunge la 28 de grade Celsius, dar se va racori in a doua saptamana de prognoza. Prognoza meteo pentru 9-22 septembrie Vremea va fi calda in Banat in prima saptamana. Temperaturile .

Prognoza meteo, luni 9 septembrie. Cum va fi vremea in prima zi de scoala

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au efectuat prognoza meteo pentru ziua de luni 9 septembrie. Ce temperaturi se vor inregistra in prima zi de scoala si in ce zona sunt asteptate ploi, precum si alte informatii specifice, puteti afla din materialul urmator! Prognoza meteo, luni 9 septembrie. Cum va fi vremea .

Demisiile secretarilor de stat din ALDE au inceput sa apara in Monitorul Oficial, la doua saptamani de la depunerea cererilor

La doua saptamani de la iesirea ALDE de la guvernare, au inceput sa apara in Monitorul Oficial demisiile secretarilor de stat, desi au fost depuse in data de 27 august. Mult mai tarziu ca demisiile.

METEO. Prognoza meteo pentru urmatoarele saptamani. Recordul de temperatura in septembrie - 43,5 grade Celsius

Prima luna de toamna pastreaza multe din caracteristicile sfarsitului de vara, vremea fiind calduroasa, cel putin in primele doua decade, iar precipitatiile vor fi mai reduse cantitativ fata de cele.

Prognoza meteo: Cum se anunta vremea. Unde lovesc ploile si furtunile violente

Vremea va fi frumoasa marti, 10 septembrie, cu cer mai mult senin. in vestul si nord-vestul tarii sunt posibile ploi slabe si descarcari electrice. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari temporare in sud-estul tarii, anunta Administratia Nationala de MeteorologieANM).

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2744 seconds )