Libnet.ro
UNICEF

01:05

Prognoza meteo: Un val de frig loveste Romania. Unde se anunta lapovita si ninsoare, cand cresc temperaturile

Adevărul Adevărul,
Prognoza meteo: Un val de frig loveste Romania. Unde se anunta lapovita si ninsoare, cand cresc temperaturile

Vremea ramane rece si vineri, 22 mai. Din cand in cand, o sa mai ploua slab, iar in zona montana inalta o sa fie lapovita si chiar ninsoare. Vantul continua sa bata, iar pe creste va depasi viteze de 80 KMh. continuă pe Adevărul

Prognoza meteo: Furtunile violente lovesc Romania. Unde se anunta ploi torentiale

Temperaturile raman marti, 19 mai, in limitele normale. Conform Administratiei Nationale de Meteorologie ANM), se mentin si conditiile de averse, iar pe la amiaza se ating in jur de 27 de grade. Nici miercuri nu scapam de instabilitate. Vin alte ploi, cu descarcari electrice si intensificari ale vantului si se asteapta cantitati mai insemnate de apa. De altfel, pana pe 31 mai vom avea zile racoroase si cu instabilitate ridicata.

Prognoza meteo: Frigul loveste Romania. Cat scad temperaturile si cand se indreapta vremea

Dupa caldura sufocanta vine frigul, dar si vijelii si ploi torentiale. Aceasta este prognoza pentru ziua de miercuri, 20 mai. Vremea rea vine si cu o racire accentuata. Meteorologii anunta maxime cu 10 grade mai mici fata de cele inregistrate in ultimele zile. De joi, ploile se raresc, insa se anunta frig in toata tara.

Meteorologii au actualizat prognoza meteo: Vijelii si ploi torentiale pe 20 mai

Administratia Nationala de MeteorologieANM) a actualizat, marti, prognoza pentru urmatoarea perioada fiind emise avertizari mai multe avertizari cod galben de instabilitate atmosferica. in cea mai mare parte a tarii, meteorologii anunta frecvente descarcari electrice, vijelii, intensificari ale vantului cu viteze in general de 60. 70 kmh, grindina si averse torentiale.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )