Libnet.ro
UNICEF

19:30

Prognoza meteo: vin trei luni cu vreme anormala. Cat va ploua in aprilie, cum va fi in mai si unde loveste seceta in iunie

Adevărul Adevărul,
Prognoza meteo: vin trei luni cu vreme anormala. Cat va ploua in aprilie, cum va fi in mai si unde loveste seceta in iunie

Prognoza meteo pentru urmatoarele trei luni nu aduce vesti bune. Meteorologii prognozeaza ploi in exces si seceta in prima luna de vara. Conform Administratiei Nationale de MeteorologieANM), temperaturile vor continua sa creasca usor din aceasta saptamana, insa se vor situa tot sub normalul perioadei. continuă pe Adevărul

Prognoza meteo pentru perioada aprilie-iunie 2018

Prognoza meteo pentru perioada aprilie-iunie 2018. Administratia Nationala de Meteorologie ANM) au emis prognoza meteo pentru lunile aprilie, mai si iunie 2018. Astfel, potrivit meteorologilor, in luna aprilie, .

Prognoza meteo. Cum va fi vremea in vara lui 2018

Iarna instalata in luna martie situeaza primavara din acest an ca fiind una dintre cele mai reci din istorie. Chiar daca de saptamana viitoare vor avea loc cresteri semnificati.

Prognoza meteo. Vreme rece in urmatoarele doua luni

Temperaturile estimate pentru urmatoarele doua luni din aceasta primavara vor fi mai coborate decat in mod obisnuit in buna parte din tara, a declarat, vineri, directorul general al Administratiei.

Prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani: Cresc temperaturile pana la 21 de grade. Unde vor fi prezente precipitatii

Valorile de temperatura urca pana la 21 de grade Celsius in urmatoarele doua saptamani, in cele mai multe regiuni ale tarii. Pe de alta parte, precipitatiile vor continua sa fie prezente in cea mai mare parte a tarii, potrivit prognozei meteo pentru perioada 26 martie - 8 aprilie, transmisa luni de Administratia Nationala de Meteorologie ANM).

Prognoza meteo pentru urmatoarele zile. Ce se intampla cu temperaturile

Luni 26 martie) Vremea va continua sa se incalzeasca usor in cea mai mare parte a tarii, dar valorile termice se vor mentine sub normele perioadei. Cerul va fi mai mult noros, potrivit Meteoplus. Vor fi.

ROBOR la trei luni a stagnat la 2,05%

Indicele ROBOR la 3 luni a stagnat astazi la 2,05%, valoare inregistrata de asemenea in sedinta anterioara, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR).

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2041 seconds )