Libnet.ro
UNICEF

10:15

Prognoza meteo vineri 14 decembrie. Cod portocaliu de ninsori si viscol

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Prognoza meteo vineri 14 decembrie. Cod portocaliu de ninsori si viscol

ANM anunta ca va fi avertizare de ninsori abundente si viscol in jumatate de tara, din aceasta noapte pana duminica dimineata. Regiunile sud-vestice se vor afla sub cod portocaliu de vreme severa, noteaza Digi24 . continuă pe Wall-Street Ro

Vine URGIA! COD PORTOCALIU DE NINSORI SI VISCOL! Vezi zonele vizate (FOTO)

Meteorologii anunta ninsori si viscol in acest weekend. Mai multe judete sunt sub cod galben si cod portocaliu de vremea rea. Astfel, in interval de valabilitate: 14 decembrie, ora 23 16.

Vine urgia! Meteorologii au emis cod portocaliu de ninsori abundente

Vine urgia! Meteorologii au emis cod portocaliu de ninsori abundente. Citeste mai mult pe.

Avertisment de ultima ora de la meteorologi. Intra in tara un sistem frontal! Cod portocaliu de ninsori si viscol

Avertisment de ultima ora de la meteorologi. Specialistii au emis o avertizare cod portocaliu de ninsori abundente si viscol pentru judetele Timis si Caras-Severin, dar si pentru zonele de munte din mai multe.

ALERTA METEO Cod portocaliu si galben de ninsori si lapovita. Unde va ninge si cum va fi vremea in weekend

In intervalul 14 decembrie, ora 19 16 decembrie, ora 18, precipitatiile se vor extinde, cuprinzand cea mai mare parte a tarii. in noaptea de vineri spre sambata 14/15 decembrie) vor fi mai ales ninsori. Din a doua parte a zilei de sambata 15 decembrie)in Dobrogea va ploua, iar in Oltenia, Muntenia, sudul Moldovei si local in Transilvania vor fi precipitatii mixte si se va forma polei. Local, precipitatiile vor fi importante cantitativ.

Cod portocaliu de vreme rea la munte: ninsorile abundente au bagat autoritatile in alerta

Iarna si-a intrat in drepturi in zona montana. A fost anuntat cod portocaliu de vreme rea, cu ninsori abundente si un strat semnificativ de zapada.

HOROSCOP 14 decembrie, cu Camelia Patrascanu. Varsatorii castiga multi bani. Pestii isi repara toate greselile

Camelia Patrascanu a prezentat vineri dimineata, la Antena 3, horoscopul pentru 14 decembrie.

Ultima sedinta a Parlamentului va avea loc pe 14 decembrie. Filip va prezenta raportul de activitate al Guvernului

Deputatii din actuala legislatura urmeaza sa se intruneasca vineri, 14 decembrie, in ultima sedinta a Parlamentului. in plenul legislativului urmeaza sa fie prezent si Cabinetul de ministri, in frunte cu premierul Pavel Filip, care va prezenta un raport de activitate, transmite IPN.

Revista presei 14 decembrie: cat ii costa, in esenta, pe bucuresteni transportul gratuit oferit de Gabriela Firea

Gabriela Firea a promis transport gratuit, insa acesta ii va costa scump pe bucuresteni. Cine sunt magistratii care il vor judeca Liviu Dragnea. Citeste in continuare principalele titluri din presa de astazi, 14 decembrie.

HOROSCOP. Mesajul Arhanghelul Mihail pentru fiecare zodie, 14 decembrie. Berbecii trebuie sa aiba incredere in propriile sentimente, pentru Gemeni se instaleaza pacea

Iata pentruVINERI 14 DECEMBRIE 2018 mesajul zilnic de calauzire al Arhanghelului Mihail si al ingerilor sai pentru fiecare zodie, primit prin intermediul formei de transmitere date de cardurile oracol.

HOROSCOP cu Urania pentru perioada 11 14 decembrie 2018. Berbecii comunica foarte bine, Taurii au o abordare notariala

HOROSCOP Previziuni Urania pentru saptamana 11 14 decembrie 2018. Mercurintrain Sagetator. HOROSCOP BerbecImpulsuri puternic resimtite, in legatura cu evolutia lor sociala,.

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2024 seconds )