Libnet.ro
UNICEF

01:05

Prognoza meteo, vineri, 21 februarie 2020. Se schimba vremea. Ce au anuntat meteorologii

Playtech Playtech,
Prognoza meteo, vineri, 21 februarie 2020. Se schimba vremea. Ce au anuntat meteorologii

Specialistii de la ANM au emis prognoza pentru vineri, 21 februarie 2020. Valorile termice vor continua sa scada usor in cea mai mare parte a teritoriului, dar se vor mentine peste cele specifice perioadei. Va ploua pe suprafete mici, iar la munte isi vor face aparitia cativa fulgi de zapada. Anuntul meteorologilor. Prognoza meteo, vineri, . continuă pe Playtech

Curs BNR, vineri, 21 februarie 2020. Euro, un nou record, a trecut de un prag istoric

BNR va emite noul curs valutar vineri, 21 februarie 2020. Valorile principalelor valute internationale vor fi actualizate si afisate atat pe site-ul oficial al institutiei, cat si mai jos, in jurul orei 13. Curs valutar BNR vineri, 21 februarie 2020 Banca Nationala a Romaniei BNR) va actualiza valorile monedelor lumii vineri, 21 februarie, in jurul .

Vremea. Prognoza meteo pentru 21 februarie. De cand scapam de ploi?

Cerul va avea innorari si mai ales din a doua parte a zilei, temporar se vor semnala precipitatii, local in regiunile intracarpatice si pe suprafete mici in rest.

Romanii au Talent, cele mai tari momente din editia de vineri, 21 februarie. Cine a luat Golden Buzz

Cel mai iubit show de divertisment, Romanii au talent, a inceput de vineri, 8 februarie, de la 20:30, sezonul 10suprem, numai la PRO TV. Fiecare vineri seara va scoate la iveala momente nemaiintalnite, care vor tine telespectatorii cu sufletul la gura. Update: William Close si Shawn Barry au venit din Los Angeles cu un numar spectaculos.

HOROSCOP 21 februarie 2020. Leii se gandesc la trecut. Racii reactioneaza impulsiv

HOROSCOP 21 februarie 2020. Iata care sunt previziunile astrale pentru ziua de 21 februarie 2020:.

Expozitia Un secol de istorie a Kibbutz-urilor din Israel, vernisata la Muzeul Municipal vineri, 21 februarie

In perioada 21 februarie 13 martie 2020, calarasenii sunt invitati la Muzeul Municipal pentru a vizita expozitia Un secol de istorie a Kibbutz-urilor din Israel, expozitie ce face parte din calendarul actiunilor premergatoare infratirii dintre municipiul Calarasi cu orasul Gedera, din Israel.

HOROSCOP 21 februarie 2020, cu Camelia Patrascanu. Fecioarele au parte de surprize. Capricornii sunt curajosi

HOROSCOP Camelia Patrascanu a prezentat vineri, la Antena 3, previziunile astrale pentru ziua de 21 februarie. Nazuri si capricii azi, nimeni nu prea are chef de munca sau ne sare tandara usor.

Vremea. Prognoza meteo pentru 22 februarie. Vesti minunate de la meteorologi

Vremea. Valorile termice, indeosebi cele diurne, se vor mentine usor mai ridicate decat cele normale in aceasta perioada din an; astfel, cele maxime se vor incadra intre 3 si 12 grade, iar cele minime intre -6 si 2 grade.

Prognoza meteo pentru 19 februarie. Unde revin ploile

Desi valorile termice diurne vor fi mai scazute decat in intervalul precedent in centrul, sudul si estul tarii, vremea va fi mai calda decat in mod obisnuit la aceasta data.

Curs valutar 21 februarie 2020. Euro a atins un nou nivel record

Curs valutar 21 februarie 2020. Leul continua sa scada in fata Euro.

MACRO NEWSLETTER 21 Februarie 2020

Productia industriala din Polonia si-a temperat cresterea anuala in ianuarie 2020, pana la 1,1%, de la 3,8% in luna precedenta, pe fondul unei cresteri lunare de 4,5%, dupa un declin de 9,4% in luna anterioara. Productia din industria prelucratoare a crescut cu o rata anuala de 1,9%, dupa o crestere de 3,8% in luna precedenta, in conditiile unei cresteri lunare de 5,8%, iar productia de energie a scazut cu o rata anuala de 4,2%, dupa o crestere de 4,6% in luna anterioara, pe fondul unui avans lunar de 2,7%. Sursa: GUS) .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1937 seconds )