Libnet.ro
UNICEF

23:00

PROGNOZA METEO Vreme rece in urmatoarele doua saptamani

Adevărul Adevărul,
PROGNOZA METEO Vreme rece in urmatoarele doua saptamani

Vremea se mentine rece in urmatoarele doua saptamani, cu un scurt episod de incalzire in care temperaturile maxime vor ajunge in unele zone la 10 grade Celsius in perioada 24-27 noiembrie. Potrivit prognozei valabile in intervalul 19 noiembrie - 2 decembrie 2018, publicata luni, recipitatiile vor fi moderate cantitativ in majoritatea zonelor. continuă pe Adevărul

VREMEA. Prognoza meteo pentru patru saptamani: Valorile termice, sub normalul perioadei

Valorile termice se vor situa sub mediile multianuale ale perioadei, in urmatoarele patru saptamani 19 noiembrie - 17 decembrie 2018), iar cantitatile de precipitatii vor fi excedentare in prima parte.

Las Fierbinti cere ajutor de stat pentru urmatoarele doua sezoane. Ce alte filme vor fi finantate de Guvern

Noua proiecte au cerut finantare, pana in acest moment, prin schema de ajutor de stat privind sprijinirea industriei cinematografice lansata de Guvern. Printre acestea se regaseste si celebrul serial Las Fierbinti. Pro TV vrea sa finanteze urmatoarele doua editii cu bani de la stat.

Prognoza meteo pentru weekend: Vremea se raceste, temperaturile vor fi negative noaptea si dimineata

Vremea va deveni rece in majoritatea regiunilor in acest weekend, chiar deosebit de rece in estul si sud-estul teritoriului, unde si vantul va avea unele intensificari, iar valorile termice vor fi negative in cursul noptilor si al diminetilor, a anuntat Administratia Nationala de Meteorologie ANM), citata de Agerpres.

Prognoza meteo: Iarna face ravagii. Unde lovesc ninsorile, cand se anunta primul viscol si cum va fi vremea in decembrie

Vremea continua sa fie tot mai rece, cu ninsori extinse in aproape toata tara. Nici saptamana viitoare nu scapam de temperaturile de iarna, iar in decembrie, anunta meteorologii, Romania ar putea fi lovita de primul viscol din aceasta iarna.

Prognoza meteo: Cat de frig se face si unde lovesc ninsori puternice. Cum va fi vremea pana pe 12 decembrie

Iarna isi intra in drepturi, iar frigul patrunzator ne va da batai de cap. Sambata, vremea va fi mai rece decat normalul perioadei. Cerul va fi mai mult noros si local vor fi precipitatii slabe in zona de munte, in regiunile estice si pe arii restranse in cele centrale. La munte va ninge, iar in rest acestea vor fi mixte. Maximele nu vor depasi 6-7 grade.

Prognoza meteo luni 19 noiembrie: Vremea rea va tine cel putin pana miercuri

Administratia Nationala de Meteorologie a actualizat codul galben de vreme rea, luni, 19 noiembrie, si a emis o informare meteorologica valabila pana miercuri. Vezi cum va fi vremea in tara si in Capitala.

Prognoza METEO pentru 20, 21, 22 si 23 noiembrie 2018: Ninsori

Vremea va fi inchisa si rece in toata tara. Pe spatii extinse vor cadea precipitatii abundente predominant sub forma de ninsoare in Moldova si la munte. in Capitala este asteptata depunerea unui.

Cand incepe sa ninga in Bucuresti. Prognoza meteo pentru sfarsitul de sptamana

Vremea se va raci considerabil in acest sfarsit de saptamana, cu maxime de 2-3 grade Celsius si minime de -2 grade Celsius. Sambata, sansele sa fulguiasca sunt mari iar duminica va ninge.

Prognoza meteo pentru weekend. Meteorologii anunta temperaturi de iarna

Vremea pe 17 noiembrie continua sa se raceasca in toata tara, iar in acest weekend vom avea temperaturi de luna ianuarie. in Bucuresti vor fi 3 grade sambata si conditii de ninsoare. in Capitala,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2834 seconds )