Libnet.ro
UNICEF

16:45

Prognoza meteo: Vremea o ia razna. Unde se asteapta temperaturi de primavara si in ce regiuni mai ninge

Adevărul Adevărul,
Prognoza meteo: Vremea o ia razna. Unde se asteapta temperaturi de primavara si in ce regiuni mai ninge

Anomalii termice de la o zi la alta. Vremea neobisnuit de cald ne suprinde si in urmatoarele zile. Sambata, in sudul tarii, maximele vor atinge 16 grade, ca intr-o zi de primavara. Iarna adevarata este la munte, unde sunt asteptate in continuare lapovite si ninsori. continuă pe Adevărul

Prognoza meteo: Vremea anormala pune stapanire pe Romania. Unde se anunta 15 grade si ce zone vor fi lovite de ninsori

Vreme neobisnuit de calda pentru prima luna de iarna. Administratia Nationala de MeteorologieANM) anunta maxime de 15 grade, dar si ploi slabe. La munte sunt asteptate lapovite si ninsori. Pana pe 22 decembrie sunt prognozate temperaturi anormale pentru data din calendar.

Prognoza meteo: Cum va fi vremea pana pe 6 ianuarie. Ce se anunta de Craciun si de Revelion, unde lovesc precipitatiile

Vremea se dezmorteste in aceasta saptamana, fiind anuntate temperaturi mai ridicate decat cele specifice acestei perioade. Meteorologii spun ca sunt sanse mici sa ninga de Craciun daca tendinta de incalzire se mentine in urmatoarele saptamani.

Prognoza meteo pentru vineri, sambata si duminica. Unde va ninge in weekend-ul 13 15 decembrie

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au emis o prognoza pentru perioada cuprinsa intre 13 15 decembrie. Cum va fi vremea in zilele de vineri, sambata si duminica? Unde isi vor face ninsorile aparitia? Prognoza meteo ANM pentru 13 15 decembrie Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au emis prognoza pentru zilele .

Prognoza meteo ANM pentru joi, 12 decembrie. Temperaturile sunt in scadere

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au emis o noua prognoza. Acestia au indicat faptul ca temperaturile sunt in scadere, dar raman totusi mai scazute decat normalul perioadei. Cum va fi vremea in restul tarii si care sunt maximele si minimele pentru ziua de azi, 12 decembrie? Prognoza meteo ANM pentru joi, 12 decembrie .

Prognoza meteo ANM pentru miercuri, 11 decembrie. Meteorlogii anunta ploi

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie anunta o noua progoza pentru azi, 11 decembrie. Cum va fi vremea in toata tara si care sunt maximele si minimele pentru ziua de miercuri? Prognoza meteo ANM pentru miercuri, 11 decembrie Meteorologii de la ANM au anuntat faptul ca ploile cuprind toata tara. De asemenea, acestia anunta .

Prognoza meteo: Cand loveste iarna. Ce se anunta in weekend, unde vin ninsori

Desi temperaturile raman pozitive, cu maxime care vor atinge 15 grade sambata, 14 decembrie, ploile ne vor da batai de cap. Joi, 12 decembrie, precipitatiile vor veni in Oltenia, Muntenia, iar la munte se anunta lapovita si polei. Vantul va prinde putere pe crestele montane. Si in Bucuresti, vremea ramane inchisa. Vin cateva ploi slabe si vantul se activeaza.

VREMEA. Prognoza meteo pentru 14 decembrie. Vesti total neasteptate de la meteorologi

Vremea va fi calda pentru aceasta perioada din an in toata tara, dar cu precadere in sud-est. Pe parcursul zilei cerul va avea innorari in majoritatea zonelor si va ploua local in vest si nord-vest si pe spatii restranse in restul teritoriului, iar la munte, in special in Carpatii Occidentali, se vor semnala precipitatii mixte.

VREMEA. Prognoza meteo pentru 12 decembrie. Vesti teribil de proaste de la meteorologi

Vremea se va mentine in general inchisa. Va ploua, local si temporar, in regiunile sudice si sud-vestice, iar noaptea si in vest. in restul teritoriului, doar pe arii restranse vor fi ploi slabe.

Prognoza meteo pentru clasa politica

Prognoza Guvernului Ludovic Orban o contrazice pe cea a meteorologilor.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2403 seconds )