Libnet.ro
UNICEF

12:45

Prognoza meteo: Vremea se schimba radical. Cat mai tine ploaia mocaneasca, unde sunt asteptate lapovita si ninsori

Adevărul Adevărul,
Prognoza meteo: Vremea se schimba radical. Cat mai tine ploaia mocaneasca, unde sunt asteptate lapovita si ninsori

Vremea se incalzeste, dar nu scapam de precipitatii. Temperaturile maxime ajung la 15 grade in dealurile de Vest si raman modeste in nordul si centrul Moldovei. Ploaia mocaneasca va pune stapanire pe majoritatea regiunilor, in timp ce la munte raman la putere lapovita si ninsorile. continuă pe Adevărul

ALERTA METEO: Ce se intampla cu VREMEA saptamana aceasta! Vezi judetele vizate!

Vremea se schimba radical saptamana aceasta, temperaturile urmand sa creasca.

Prognoza meteo pentru sfarsitul lunii noiembrie. ANM tocmai a facut anuntul. Frig naprasnic in Romania

Finele lunii noiembrie vine cu frig napraznic. Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie anunta ca de la mijlocul saptamanii viitoare se schimba totul. Cum va fi vremea in toata tara? Prognozul meteo pentru sfarsitul lunii noiembrie De la mijlocul saptamanii viitoare, vremea va incepe sa se incalzeasca. Din cursul zilei de joi, maximele vor .

Prognoza meteo, luni, 25 noiembrie. Cum va fi vremea in tara

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie anunta o noua prognoza. Iata ce spun meteorologii despre starea vremii din tara! Ultima saptamana a toamnei va fi cu mult mai blanda decat saptamana trecuta. Prognoza meteo pentru luni, 25 noiembrie Conform prognozei ANM, in ultima saptamana din toamna se vor inregistra temperaturi mai blande decat saptamanile .

Prognoza meteo pentru 25 noiembrie 8 decembrie. Cu ce temperaturi incepe ultima luna din an. ANM, anunt important

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis prognoza meteo pentru perioada 25 noiembrie 8 decembrie 2019. Vremea se va incalzi usor in urmatoarele zile, dar ultima luna din an va veni cu temperaturi negative. Prognoza meteo pentru 25 noiembrie 8 decembrie Vremea in Banat Vremea va fi mai calda decat in mod normal .

VREMEA. Prognoza meteo la final de toamna. Anunt neasteptat de la meteorologi

Meteorologii au emis prognoza meteo pentru saptamana in curs, pe regiuni. in cele mai multe zone din tara, valorile de temperatura vor continua sa creasca in urmatoarele zile,astfel ca.

Prognoza meteo, duminica, 24 noiembrie. Cum va fi vremea de alegeri. Ploi, lapovita si ninsori

Specialistii de la ANM au emis prognoza meteo pentru ziua de duminica, 24 noiembrie, zi in care va avea loc turul 2 de vot pentru alegerile prezidentiale 2019, in urma caruia va fi ales seful de stat. Cum va fi vremea? Prognoza meteo, duminica, 24 noiembrie Mirela Polifronie, meteorolog de serviciu in cadrul Administratiei Nationale .

Prognoza meteo speciala pentru Bucuresti, vineri, 22 noiembrie. Ce spun specialistii ANM despre ninsori. Cum va fi vremea in tara

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au emis prognoza meteo pentru azi, 22 noiembrie. Gradele extrem de scazute din Capitala au surprins pe toata lumea. Iata care sunt maximele indicate pentru vineri! Prognoza meteo pentru Bucuresti, vineri, 22 noiembrie Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au emis prognoza speciala pentru Capitala. Din pacate, .

Prognoza meteo, sambata, 23 noiembrie. Vreme rece, ploi si lapovita. Unde va ninge

Meteorologii au anuntat prognoza meteo pentru sambata, 23 noiembrie. Se intrevede vreme rece, insotita de ploi si lapovita. Unde va ninge si care care e temperatura maxima atinsa azi? Prognoza meteo, sambata, 23 noiembrie Potrivit prognozei emise de Administratia Nationala de Meteorologie ANM), va ploua in sud, centru, in vest si pe arii restranse in .

Prognoza meteo: Cat mai induram frigul. Ce anunta meteorologii si unde mai ninge

Valul puternic de frig ingheata Romania si in urmatoarele zile. De la mijlocul saptamanii viitoare vremea va incepe sa se incalzeaza, iar joi, pe 28 noimebrie, maximele vor atinge 16 grade Celsius. Pana atunci, avem parte de ploi, frig in mare parte din tara, lapovita si ninsori.

VREMEA. Prognoza meteo 26 noiembrie. Anunt de ultima ora de la meteorologi. Ce se intampla cu vremea?

In cea mai mare parte a tarii, dar mai ales in vest si centru, valorile termice se vor situa peste mediile multianuale. innorarile vor fi in general persistente in regiunile extracarpatice, unde.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2259 seconds )