Libnet.ro
UNICEF

00:07

Prognoza meteo: Weekend cu temperaturi ridicate. Unde se anunta 11 grade si ce zona va fi polul frigului

Adevărul Adevărul,
Prognoza meteo: Weekend cu temperaturi ridicate. Unde se anunta 11 grade si ce zona va fi polul frigului

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) anunta pentru urmatoarele zile o vreme in general frumoasa, cu temperaturi maxime care pot depasi pe alocuri 11 grade Celsius. in Capitala, vremea va urmari acelasi tipar, fiind anuntate zile insorite cu temperaturi de pana la 9 grade Celsius. continuă pe Adevărul

Prognoza meteo ANM: Weekend cu temperaturi ridicate. Unde se anunta 11 grade si ce zona va fi polul frigului

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) anunta pentru urmatoarele zile o vreme in general frumoasa, cu temperaturi maxime care pot depasi pe alocuri 11 grade Celsius. in Capitala, vremea va urmari acelasi tipar, fiind anuntate zile insorite cu temperaturi de pana la 9 grade Celsius.

PROGNOZA METEO Cum va fi vremea in urmatoarea perioada

Meteorologii au emis prognoza meteo pe o luna. Acestia sustin ca temperaturile vor fi pozitive in perioada urmatoare, dar ca vor mai exista fluctuatii ale mercurului in termometre.

VREMEA. Prognoza meteo pentru perioada 11-18 februarie. Ce anunta meteorologii despre iarna

ANM Administratia Nationala de Meteorologie) a raspuns la intrebarea de pe buzele tuturor, daca am scapat sau nu de iarna. S-a emis luni, prognoza meteo pentru perioada 4-17 februarie. Prognoza a.

Prognoza meteo: Cum va fi vremea pana pe 4 martie. Cand se incalzeste, unde lovesc ploile, in ce regiuni va fi foarte frig

Vremea se mentine calda pentru aceasta perioada a anului, cu temperaturi oscilante care ajung si la 10 grade in unele regiuni. Conform meteorologilor, nivelul precipitatiilor se va apropia de cel normal pentru aceasta perioada in a doua jumatate a lunii.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2041 seconds )