Libnet.ro
UNICEF

23:30

Program Auchan in conditiile situatiei de urgenta. Ce orar va avea magazinul in aceste zile

Playtech Playtech,
Program Auchan in conditiile situatiei de urgenta. Ce orar va avea magazinul in aceste zile

Romania a intrat luni in stare de urgenta, o masura execeptionala luata, potrivit autoritatilor, in principal pentru a permite alocarea de resurse, pe fundalul crizei coronavirus. in spatiul public se fac apeluri la calm si solidaritate. Orarul de functionare a magazinului Auchan in perioada situatiei de urgenta Pandemia de coronavirus a avut efecte la nivel . continuă pe Playtech

Program Kaufland in conditiile situatiei de urgenta. Ce orar va avea magazinul, dupa 16 martie

In contextul raspandirii epidemiei de coronavirus si in conditiile in care presedintele Romaniei, Klaus Iohannis a anuntat ca urmeaza sa instituie starea de urgenta pentru 30 de zile, marile lanturi de supermarketuri si-au prezentat programul de functionare pentru urmatoarea perioada. Orar Kaufland in conditiile situatiei de urgenta De astazi a intrat in vigoare Starea de .

Program Mega Image in conditiile situatiei de urgenta. Ce orar va avea magazinul

Mega Image este un lant de supermarketuri si magazine de proximitate din Romania, fondat in Bucuresti in1995. Mega Image este printre cele mai bune magazine din categoria Supermarket deschise la Bucuresti. Distantele dintre magazinele Mega Image sunt calculate in raport cu orasul Bucuresti. Daca faceti clic pe orice punct de vanzare, accesati detaliile magazinului pentru .

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )