Libnet.ro
UNICEF

23:15

Program Auchan de Sarbatori. Orarul complet pentru zilele de 24, 25 si 26 decembrie

Playtech Playtech,
Program Auchan de Sarbatori. Orarul complet pentru zilele de 24, 25 si 26 decembrie

De sarbatori, febra cumparaturilor cuprinde toti oamenii. De altfel, dorinta tuturor e de a avea destul timp pentru a face cumparaturi si de a pregati totul pentru masa de Craciun. Astfel ca, daca ramai fara provizii, iata ce program are Auchan in zilele de Craciun. De mentionat este ca multe magazine isi prelungesc programul de . continuă pe Playtech

Program Lidl de Sarbatori. Orarul complet pentru zilele de 24, 25 si 26 decembrie

Pentru romanii care nu s-au aprovizionat inca pentru sarbatori sau au uitat mici lucruri de pe lista de cumparaturi, iata care este programul Lidl in zilele de 24, 25 si 26 decembrie! in perioada sarbatorilor vor functiona destul de multe magazine, astfel ca oamenii nu trebuie sa-si faca grija ca nu si-au terminat cumparaturile. Programul .

Program Carrefour de Sarbatori. Orarul complet pentru zilele de 24, 25 si 26 decembrie

Pana in data de 23 decembrie, lantul de supermarketuri Carrefour va avea un program de functionare normal, iar in Ajunul Craciunului magazinele vor fi deschise incepand cu ora 07. 00 pana la 18. Iata care este programul hipermarketului Carrefour in perioada imediat urmatoare. Programul complet al magazinului Carrefour de Sarbatori Febra cumparaturilor atinge cote paroxistice in .

Program Kaufland de Sarbatori. Orarul complet pentru zilele de 24, 25 si 26 decembrie

Sarbatorile vin cu pasi repezi, asa ca toti romanii se pregatesc pentru a se aproviziona cu diferite alimente ori bauturi pentru ca masa de Craciun sa fie una bogata. Astfel, daca vei ramane cumva fara provizii,iata programulKaufland de sarbatori! Totodata, multe dintre magazinele mari isi prelungesc programul de functionare inperioada de Craciunsi de Revelion, pentru .

Program Mega Image de Sarbatori. Orarul complet pentru zilele de 24, 25 si 26 decembrie

Toate centrele comerciale au program adaptat de Sarbatori. Magazinele din lantul Mega Image au si ele un program special in perioada sarbatorilor, ca celelalte supermarketuri. De asemenea, detalii despre functioanlitatea acestora in astfel de zile sunt si pe site-ul oficial al magazinului. Pentru clientii mai intarziati, chiar si marti, in ajun, hipermaketurile sunt deschise. Programul .

Program Metrorex de Sarbatori. Regim special pentru calatoriile cu metroul

De sarbatori, bucurestenii vor circula cu metroul in regim special.

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )