Libnet.ro
UNICEF

05:00

Un program pe calculator a reusit, in premiera, sa treaca testul Turing: A pacalit juriul ca este un copil de 13 ani

Hotnews Hotnews,
 Un program pe calculator a reusit, in premiera, sa treaca testul Turing: A pacalit juriul ca este un copil de 13 ani

Un super computer a devenit prima masinarie care trece testul Turing, dupa ce a pacalit oamenii ca ar fi un baiat de 13 ani, potrivit unor specialisti, scrie The Telegraph. continuă pe Hotnews

Primul calculator care trece testul Turing, la 60 de ani de la moartea savantului

In 1950, cand omenirea incepea sa isi regaseasca optimismul dupa cel mai devastator razboi din istorie, Alan Turing a conceput un test care ar fi trebuit sa verifice daca o masina poate simula gandirea umana atat de bine incat sa pacaleasca un numar rezonabil de oameni. A fost nevoie de 64 de ani si mai multe revolutii tehnologice ca sa apara un super-computer care sa treaca testul Turing.

Eugene Goostman, primul calculator care a invins testul Turing

Pentru prima oara dupa 65 de ani de cand a fost inventat, testul Turing, care stabileste daca un computer poate sa imite un om, intr-atat incat sa pacaleasca un juriu, a fost trecut cu succes de un calculator. Eugene Goostman este un calculator facut de un rus si de un ucrainean, care a reusit sa pacaleasca mai mult de o treime din juriu ca este un baietel de 13 ani din Ucraina. 33% din cei care au jurizat au spus [].

Minunata lume noua - un calculator a reusit sa pacaleasca testul Turing si s-a dat drept baietel ucrainean

Un calculator facut de rusi a reusit sa invinga celebrul test Turing, care stabileste daca un computer poate sa imite oamenii.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2321 seconds )