Libnet.ro
UNICEF

09:30

Program de cooperare intre Romania si Ungaria, in valoare de 232 milioane euro

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Program de cooperare intre Romania si Ungaria, in valoare de 232 milioane euro

Guvernul Romaniei a aprobat, printr-un Memorandum, Programul de cooperare transfrontaliera Interreg V-A Romania-Ungaria 2014-2020, cu un buget total de aproximativ 232 de milioane de euro, precizeaza un comunicat transmis redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

Guvernul a aprobat programul de cooperare transfrontaliera Interreg V-A Romania-Ungaria 2014-2020

Guvernul a aprobat miercuri, printr-un Memorandum, Programul de cooperare transfrontaliera Interreg V-A Romania-Ungaria 2014-2020, cu un buget total de aproximativ 232 de milioane de euro, din care 189 reprezinta alocarea financiara din Fondul European de Dezvoltare Regionala FEDR), iar restul reprezinta co-finantare nationala.

Danemarca a interzis zoofilia / Aceasta practica sexuala mai este legala in doar trei tari europene - Romania, Ungaria si Finlanda

Romania, Ungaria si Finlanda au ramans ultimele tari din Uniunea Europeana unde zoofilia nu este considerata o infractiune, dupa ce Danemarca a interzis aceasta practica sexuala, scrie site-ul francez de stiri 20minutes. fr.

Conventie intre Romania si Norvegia pentru evitarea dublei impuneri

Ministrul Bogdan Aurescu si omologul sau norvegian, B and 248;rge Brende, au semnat, ieri, Conventia intre Romania si Regatul Norvegiei pentru evitarea dublei impuneri si prevenirea evaziunii fiscale cu privire la impozitele pe venit, transmite MAE intr-un comunicat remis redactiei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2594 seconds )