Libnet.ro
UNICEF

14:30

Program Kaufland Revelion 2021. Programul magazinelor

Antena3 Antena3,
Program Kaufland Revelion 2021. Programul magazinelor

Program Kaufland Revelion 2021. in contextul sarbatorilor de iarna, dar si al vremurilor prin care am trecut in ultimul an, respectiv restrictii impuse de autoritati pentru prevenirea raspandirii infectiei cu coronavirus, magazinele Kaufland din intreaga tara vor functiona dupa un program special de Revelion. continuă pe Antena3

Program Carrefour Revelion 2021. Cand sunt inchise magazinele

Program Carrefour Revelion 2021. in contextul sarbatorilor de iarna, dar si al vremurilor prin care am trecut in ultimul an, respectiv restrictii impuse de autoritati pentru prevenirea raspandirii infectiei cu coronavirus, magazinele Carrefour din intreaga tara vor functiona dupa un program special de Revelion.

Program Lidl Revelion 2021. Cand sunt inchise magazinele

Program Lidl Revelion 2021. in contextul sarbatorilor de iarna, dar si al vremurilor prin care am trecut in ultimul an, respectiv restrictii impuse de autoritati pentru prevenirea raspandirii infectiei cu coronavirus, magazinele Lidl din intreaga tara vor functiona dupa un program special de Revelion.

Program Kaufland Craciun 2020. Programul magazinelor

Program Kaufland Craciun 2020. in contextul sarbatorilor de iarna, dar si al vremurilor prin care am trecut in ultimul an, respectiv restrictii impuse de autoritati pentru prevenirea raspandirii infectiei cu coronavirus, magazinele Kaufland din intreaga tara vor functiona dupa un program special de Craciun.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )