Libnet.ro
UNICEF

09:00

Program Mega Image, incepand de luni, 23 martie. Ce se intampla cu pensionarii care fac cumparaturi

Playtech Playtech,
Program Mega Image, incepand de luni, 23 martie. Ce se intampla cu pensionarii care fac cumparaturi

Retailerul belgian Mega Image anunta modificari de program, in contextul raspandirii epidemiei de Covid-19. Noile masuri intra in vigoare de luni, 23 martie 2020, si au fost adoptate pentru sporirea securitatii sanitare. Accesul persoanelor in varsta in magazin Noile masuri se aplica tuturor magazinelor Mega Image, non-stop sau de tip Shop&Go. Pentru sporirea securitatii sanitare . continuă pe Playtech

Cum se descurca antreprenorii 5 to Go in criza coronavirus: Radu Savopol, fondatorul francizei, invitat online, luni 23 martie 2020, de la ora 14.00

Radu Savopol, fondatorul lantului de cafenele 5 to Go, va participa luni 23 martie 2020, de la ora 14. 00, la un interviu online realizat la distanta si va raspunde intrebarilor despre efectele crizei coronavirus asupra afacerilor si despre posibile solutii pentru traversarea starii de urgenta cauzate de pandemia Covid-19.

Alerta meteo: Se strica vremea. Lapovita, frig si ninsori viscolite pana luni, 23 martie

Vremea se va raci accentuat in toata tara incepand de sambata seara si se va depune strat consistent de zapada in special in zonele de munte si in regiunile sudice, a anuntat Administratia Nationala de Meteorologie.

HOROSCOP rune 23 martie. Gemenii au parte de noi perspective, Scorpionii trebuie sa-si pastreze simtul umorului

Iata mesajele pe zodii in etalarea runelor pentru LUNI 23 MARTIE 2020.

PANA PE 23 MARTIE Producatorul de rachete MBDA isi suspenda activitatea in Franta

Conducerea producatorului de rachete MBDA a decis sa suspende activitatea in toate unitatile MBDA din Franta pana luni, 23 martie 2020, inclusiv, in urma comunicarilor guvernamentale din seara de 16 martie, cu privire la masurile de protectie impotriva epidemiei de coronavirus si a consultarii cu partenerii sociali.

Mega Image schimba programul incepand de luni. Cand pot face varstnicii cumparaturile

Mega Image schimba programul incepand de luni,inclusiv pentru magazinele non-stop si ShopGo, anuntand si orele intre care varstnicii sau personanele cu dizabilitati pot face cumparaturile.

incepand de luni, transportul public din Chisinau va circula doar intre orele 05:30-10:00 si 16:00-20:00

Primaria municipiului Chisinau informeaza ca de luni, 23 martie, transportul public din Capitala va circula dupa un anumit program de activitate, fiind partial restrictionat.

Mega Image, acuzat ca a profitat de disperarea oamenilor si a marit preturile: Sa stii ca te-am vazut si eu, si foarte multi! Nu-i nimic, o sa treaca si vremea asta si ne mai intalnim.... (VIDEO)

Lantul de magazine Mega Image este acuzat ca profita de epidemia de coronavirus, dar si de disperarea unor oameni care vor sa-si faca provizii, si a marit preturile produselor. intr-un mesaj video,.

Mega Image, decizie de ultim moment: Ore speciale de acces pentru persoane in varsta si cele cu dizabilitati

In plina pandemie de coronavirus, retailerul Mega Image a luat o decizie de ultima ora ca sa vina in sprijinul persoanelor in varsta si cu dizabilitati.

Mega Image anunta masuri suplimentare de preventie impotriva COVID-19

In contextul extinderii COVID-19, Mega Image anunta masuri suplimentare de preventie si siguranta atat pentru clienti, cat si pentru echipele din magazine si din centrele logistice, se arata intr-un comunicat remis Redcatiei noastre.

Baneasa Shopping City se inchide in perioada 23 martie - 16 aprilie

Centrul comercial Baneasa Shopping City isi va intrerupe activitatea in perioada 23 martie - 16 apri.

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )