Libnet.ro
UNICEF

16:00

Ce programe a pregatit TVR1: Postul va fi official broadcaster la parada militara de 1 Decembrie, comentata de Adelin Petrisor si Constantin Spinu FOTO

Adevărul Adevărul,
Ce programe a pregatit TVR1: Postul va fi official broadcaster la parada militara de 1 Decembrie, comentata de Adelin Petrisor si Constantin Spinu FOTO

Reportaje, parade militare in direct, editii speciale ale emisiunilor consacrate, toate reunite sub genericul EuSuntRomania, sunt programelele pregatite de TVR pentru Ziua Nationala a Romaniei, transmise pe TVR 1. Pe 1 Decembrie, parada militara de la Arcul de Triumf va fi transmisa de Televiziunea Romana, fiind Official Broadcaster al evenimentului. continuă pe Adevărul

Premiera la Parada Militara de 1 Decembrie din Capitala: Transportoare Piranha 5 si tehnica militara a aliatilor

Circa 3. 500 de militari si specialisti din MApN, MAI si SRI, cu peste 350 de mijloace tehnice, din care circa 50 de aeronave, si militari din mai multe tari aliate sau partenere vor participa vineri, 1 Decembrie, incepand cu ora 11. 00, la Parada militara organizata cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei, in Piata Arcul de Triumf din Bucuresti. Ca o premiera la parada de 1 Decembrie vor participa cu tehnica militara si o aprte dintre aliati - polonezii cu transportoare Rosomak si Fortele Aeriene Canadiene cu avioane de vanatoare CH-18 Hornet. Totodata, la parada vor participa si 3 transportoare Piranha V, model ce va intra in dotarea Armatei Romane in anii urmatori.

Parada militara, deschiderea Targului de Craciun, concert cu Inna, oferta de Ziua Romaniei, la Timisoara

Ziua Romaniei va aduce pentru timisoreni parada militara din fata Prefecturii, inaugurarea Targului de Craciun si concerte in Piata Victoriei. Va prezentam intreg programul propus de autoritati pentru 1 decembrie.

Manifestari de 1 Decembrie. Parada militara si regal folcloric

Manifestarile dedicate zilei de 1 Decembrie incep la ora 11. 00, cu parada militara. in cursul zilei vor mai avea loc un regal folcloric, inaugurarea iluminatului ornamental, iar baimarenii se vor bucura de o portie de fasole cu ciolan in centrul vechi, oferita de Primaria Baia Mare.

Ce poti face de 1 Decembrie. Concerte, parada militara si fasole la ceaun de Ziua Nationala

Cu prilejul sarbatoririi ,,Zilei Nationale a Romaniei, in garnizoana Drobeta Turnu Severin, se va organiza la Monumentul Eroilor Parcul Rozelor) in data de 1 Decembrie, incepand cu ora 10. 00, o ceremonie militara si religioasa de depuneri de coroane si jerbe de flori, activitate ce se va incheia cu o parada militara locala.

De Ziua Nationala, proteste fata de modificarea legilor Justitiei si a Codului Fiscal, precum si fata de prezenta politicienilor penali la Parada militara: Romania moare

Mai multe proteste sunt anuntate vineri, de Ziua Nationala a Romaniei, atat fata de participarea politicienilor cu probleme penale la parada militara, cat si fata de modificarea legilor Justitiei si a Codului Fiscal, precum si fata de modificarea Legii ONG-urilor.

Proteste de 1 Decembrie: Fara politicieni penali la Parada Militara

Politicieni penali la Parada Militara este sloganul protestului anuntat de 1 Decembrie, chiar in timpul paradei organizate cu ocazia Zilei Nationale.

Ziua Nationala a Romaniei, serbata la Giurgiu. Din program: parada militara, depuneri de coroane, spectacol folcloric si masa populara

Autoritatile judetului Giurgiu au pregatit pentru 1 Decembrie mai multe manifestari dedicate sarbatoririi Zilei Nationale a Romaniei. Din program fac parte depuneri de coroane, ceremoniale militare si religioase, dar si traditionala parada a soldatilor.

Programul complet al manifestarilor de 1 Decembrie: parada militara, targ cu daruri si spectacol

Pentru a marca Ziua Nationala a Romaniei si aniversarea a 99 de ani de la Marea Unire din 1 Decembrie 1918, autoritatile locale au pregatit mai multe manifestari.

Pregatiri de 1 Decembrie la Botosani: fasole cu carnati, vin fiert, parada militara si oficialitati la depus coroane

De 1 decembrie vor avea loc la Botosani manifestari dedicate Marii Uniri. in principal evenimentele vor avea loc in Centrul Istoric al orasului. Pe langa depunerile de coroane la monumentul eroilor si mult asteptata defilare militara, oamenii prezenti la eveniment vor fi omeniti cu portii de fasole cu carnati si vin fiert.

Programul Zilei de Decembrie: fara parada militara in Oradea, dupa cinci ani

Ziua Nationala a Romaniei va fi marcata vineri, 1 Decembrie, printr-un ceremonial militar-religios care va debuta la ora 10. 00, la statuia Ostasului Roman din Parcul 1 Decembrie. Dupa festivitati, va incepe distribuirea meniului traditional de fasole cu ciolan, varza murata si ceai, pe platoul din fata Casei de Cultura a Sindicatelor. inacest an, di program lipseste parada miitara,asa cum s-a intamplat in ultimii cinci ani.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2024 seconds )