Libnet.ro
UNICEF

19:45

Programul echipei CFR Cluj in grupele Europa League

Online Sport Online Sport,
Programul echipei CFR Cluj in grupele Europa League

Campioana Romaniei CFR Cluj va disputa sase meciuri in Grupa A din care mai fac parte AS Roma, Young Boys Berna si CSKA Sofia. continuă pe Online Sport

Adversare CFR Cluj grupele Europa League. Se stiu cele trei echipe pe care le va infrunta campioana Romaniei! Live video

UPDATE, ora 14:40 CFR Cluj si-a aflat cele trei adversare din grupele Europa League. A fost repartizata in grupa A, alaturi de AS Roma, Young Boys si CSKA Sofia. UPDATE, ora 14:15 A inceput tragerea la sorti in care CFR Cluj isi afla adversarele. Poate fi urmarit live video aici Grupa A: AS .

Nicio emotie! CFR Cluj trece de Kups si ajunge in grupele Europa League

Pentru al doilea an consecutiv campioana CFR Cluj ajunge in grupele Europa League, competitie pe care in 2020 a parasit-o fara infrangere in fata echipei Sevilla, castigatoarea ulteriora a intrecerii.

Dan Petrescu a gasit motiv de suparare si dupa calificarea in grupele Europa League! Reactiile lui Camora si Bilasco

Antrenorul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, a comentat joi seara, victoria din playoff-ul Europa Leagua, 3-1 cu campioana Finlandei, KuPS, scor 3-1.

Dan Petrescu, dupa calificarea in grupele Europa League: E ceva fantastic

Tehnicianul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, a declarat joi seara, dupa meciul cu KuPS, scor 3-1, ca l-a suparat putin faptul ca adversarii au reusit sa inscrie, dar calificarea in grupele Europa League este ceva fantastic.

CFR Cluj si-a aflat adversarii din grupele Europa League. Sanse mari de calificare pentru Dan Petrescu

CFR Cluj si-a aflat adversarii din grupele Europa League. Dan Petrescu va juca cu AS Roma, Young Boys si CSKA Sofia. AS Roma are prima sansa de calificare, in timp ce elvetienii de la Young Boys si bulgarii de la.

Pe cine vrea sa intalneasca Dan Petrescu in grupele Europa League

Pentru al doilea an consecutiv CFR Cluj va evolua in grupele Europa League, iar antrenorul Dan Petrescu are cateva preferinte.

Dan Petrescu, atitudine pozitiva dupa aflarea adversarilor din grupele Europa League: Ma gandesc sincer ca vreau sa ne calificam mai departe

CFR Cluj si-a aflat adversarii din grupele Europa League. Dan Petrescu, antrenorul ardelenilor, a avut o atitudine mai optimista fata de cum ne-a obisnuit. Bursucul se gandeste la.

CFR Cluj s-a calificat in grupele Europa League

Romania va fi reprezentata si in acest an in grupele cupelor europene, dupa ce campioana CFR Cluj a .

CFR Cluj, super lovitura financiara! Cati bani vor primi ardelenii dupa calificarea in grupele Europa League

Calificarea echipei antrenate de Dan Petrescu in grupele Europa Leagua a avut, dincolo de miza sportiva, si una imensa din punct de vedere financiar.

CFR Cluj mentine Romania pe harta fotbalului! Ardelenii, victorie muncita si calificare in grupele Europa League!

Campioana Romaniei din ultimele trei sezoane a reusit sa faca uitate eliminarile rusinoase din acest sezon al cupelor europene ale adversarelor din Liga 1, Universitatea Craiova, FC Botosani si FCSB.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2042 seconds )