Libnet.ro
UNICEF

13:30

Programul funeraliilor Regelui Mihai. Ce se va intampla la momentul trecerii cortegiului pe sub Arcul de Triumf

Antena3 Antena3,
Programul funeraliilor Regelui Mihai. Ce se va intampla la momentul trecerii cortegiului pe sub Arcul de Triumf

Circulatia pe mai multe bulevarde din Capitala va fi restrictionata pentru inmormantarea Regelui Mihai, informeaza Brigada Rutiera. Astfel, miercuri seara, dupa ora 19:00, la momentul trecerii. continuă pe Antena3

Programul funeraliilor Regelui Mihai I al Romaniei

Biroul de Presa al Casei Majestatii Sale a transmis actualizarile cu privire la programul funeraliilor Regelui Mihai I al Romaniei din ziua de sambata, 16 decembrie.

Programul funeraliilor Regelui Mihai I al Romaniei. Au fost anuntate schimbari importante

In ziua de sambata, 16 decembrie 2017, dupa ceremonia religioasa si militara din Piata Palatului Regal, sicriul cu corpul neinsufletit al Regelui Mihai va fi urcat pe un afet de tun si va.

Ce restrictii de circulatie vor fi impuse in Bucuresti in timpul funeraliilor Regelui Mihai I

Politia Romana a prezentat miercuri restrictiile de circulatie care vor fi impuse in Bucuresti pana in data de 16 decembrie, restrictii impuse de organizarea funeraliilor Regelui Mihai I.

Ce restrictii de circulatie vor fi impuse in Bucuresti, sambata, in timpul funeraliilor Regelui Mihai I

Politia Romana a prezentat miercuri restrictiile de circulatie care vor fi impuse in Bucuresti pana in data de 16 decembrie, restrictii impuse de organizarea funeraliilor Regelui Mihai I.

Casa Regala a desemnat TVR producator exclusiv al funeraliilor regelui Mihai I: ce puteti vedea la posturile publice

Casa Regala a desemnat Televiziunea Romana drept producator exclusiv al ceremoniilor de inmormantare a regelui Mihai I. in zilele urmatoare, TVR va realiza si va difuza pe toate posturile sale un amplu program dedicat Majestatii Sale.

Rusine nationala! Garile pe unde va trece Trenul Regal cu sicriul Regelui Mihai, iNCHISE si in PARAGINA (FOTO)

Recent, Casa Regala a modificat programul funeraliilor Regelui Mihai I al Romaniei. Asadar, sicriul cu corpul neinsufletit al Majestatii Sale va fi transportat, sambata, 16 decembrie, cu Trenul.

Patriarhie: Clopotele vor bate de trei ori, in timpul funeraliilor Regelui Mihai

In cadrul ceremoniilor religioase oficiate cu prilejul inmormantarii Regelui Mihai I al Romaniei vor exista trei momente in care vor fi trase clopotele catedralelor, manastirilor si bisericilor din intreaga tara, informeaza Patriarhia Romana.

intoarcerea Regelui Mihai. Ce se intampla acum la Palatul Regal din Capitala

Palatul Regal din Capitala este loc de pelerinaj de mai bine de o saptamana. Mii de oameni au depus coroane de flori si candele in onoarea Regelui Mihai. incepand de joi dimineata,.

Sicriul cu trupul neinsufletit al regelui Mihai va fi adus in tara. Programul funeraliilor

Zi istorica: regele romanilor se intoarce in tara. Bucurestiul se pregateste pentru cea mai importanta ceremonie din ultimii ani: funeraliile Regelui Mihai. Peste tot in Capitala au.

Cand va fi iNMORMANTAT Regele Mihai! Casa Regala iNCALCA legile crestine! Programul OFICIAL si COMPLET al Funeraliilor Regale!

Casa Regala a transmis luni programul funeraliilor Regelui Mihai. inmormantarea Majestatii Sale va avea loc sambata, 16 decembrie, la ora 18. Ora tarzie la care va avea loc ceremonia.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )