Libnet.ro
UNICEF

15:00

Programul meciurilor din Europa League

Online Sport Online Sport,
Programul meciurilor din Europa League

Seara plina de fotbal, joi, pe Batranul Continent in etapa a 4-a din Europa League. Vedeti mai jos programul complet al meciurilor propuse. continuă pe Online Sport

Cine transmite la TV meciul CFR Cluj Rennes, in grupa E din Europa League

CFR Cluj Rennes este duelul din grupa E in Europa League, programat joi, 7 noiembrie, de la ora 19:55. Meciul este transmis in direct de posturile de televiziune Digi Sport, Telekom Sport si Look Plus, dar poate fi urmarit si online in format live stream. Vezi partida AICI Live Text + Video. CFR Cluj .

inca un pas spre primavara europeana. CFR Cluj o invinge pe Rennes si ramane pe locul 2 in Europa League

CFR Cluj a mai facut un pas spre calificarea in primavara europeana, dupa 1-0 pe teren propriu cu Rennes. Ardelenii sunt pe locul 2 in grupa E din Europa League, la un singur punct distanta de prima pozitie, ocupata de Celtic. Scotienii au invins Lazio in deplasare cu 2-1 si sunt deja calificati in saisprezecimile .

VIDEO Responsabil Orange, despre o posibila achizitie a Telekom Romania: Daca in Romania, ca si in alte tari din Europa, putem accelera capacitatea de a furniza servicii avansate de internet fix broadband vom lucra din greu sa facem acest lucru posibil

Grupul Orange este lider la servicii de comunicatii convergente fix-mobile in Europa si aceasta este strategia si pentru Romania, a precizat marti la Bucuresti, Ramon Fernandez, director general adjunct pentru Europa, in cadrul grupului Orange. Daca in Romania, ca si in alte tari din Europa, putem accelera capacitatea de a furniza servicii avansate de internet fix broadband vom lucra din greu sa facem acest lucru posibil si apoi, daca un astfel de acord ar urma sa fie incheiat, ar necesita in mod evident discutii cu ceilalti actionari. , a spus acesta, intrebat despre informatiile privind posibila achizitie a Telekom Romania.

Programul meciurilor de miercuri in Liga Campionilor

Vedeti mai jos programul partidelor de miercuri in etapa a 4-a din Liga Campionilor.

Programul meciurilor de marti in Liga Campionilor

Seara de marti este dedicata primelor meciuri din a 4-a etapa a grupelor in Liga Campionilor. Vedeti mai jos programul jocurilor.

Europa League: Doi fani ai celor de la Celtic Glasgow au fost injunghiati la Roma

Clubul Celtic Glasgow a anuntat, joi, ca doi fani ai echipei scotiene au fost injunghiati la Roma, unde se afla pentru meciul cu Lazio, din grupa E a Ligii Europa, din care face parte si CFR Cluj.

Europa League: CFR Cluj vs Rennes (de la 19:55)

Dupa o victorie obtinuta in conditii speciale in Franta adversarii au avut doi jucatori eliminati), CFR Cluj da din nou piept cu Rennes, de aceasta data in Gruia. Cand noi jucam cu Clinceni este normal ca suntem favoriti certi. Cand jucam cu Rennes, Rennes e favorita, a precizat Dan Petrescu inainte de aceasta confruntare. CFR vs Rennes va fi LiveText pe HotNews. ro si in direct pe Digisport 1, Telekom 1 si LookPlus de la ora 19:55.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )