Libnet.ro
UNICEF

22:15

Programul meciurilor de joi din prima mansa a optimilor Europa League

Online Sport Online Sport,
Programul meciurilor de joi din prima mansa a optimilor Europa League

Seara de joi e dedicata primelor meciuri din faza optimilor de finala in Europa League. continuă pe Online Sport

Europa League: Programul meciurilor tur din optimi - Napoli, duel cu Salzburg pe San Paolo; Inter joaca in deplasare cu Eintracht Frankfurt

Primele confruntari din faza optimilor de finala ale Europa League vor avea loc joi. Unul dintre cele mai interesante dueluri ale rundei se anunta a fi cel dintre Eintracht Frankfurt si Inter, meciul tur urmand sa se dispute in Germania, pe Commerzbank-Arena. Napoli va juca prima mansa pe San Paolo, in compania celor de la Salzburg, in timp ce Chelsea va primi vizita celor de la Dinamo Kiev.

Liga 1: Programul primei etape din play-off/play-out - FCSB vs Viitorul se va juca luni (11 martie)

Liga Profesionista de Fotbal a anuntat programul meciurilor din prima etapa de play-off/play-out. Cea mai interesanta partida a rundei se anunta a fi cea dintre FCSB si FC Viitorul, programata luni 11 martie), de la ora 20:30, pe Arena Nationala. in play-out, Dinamo va debuta vineri, pe teren propriu, impotriva celor de la Dunarea Calarasi.

Avancronica meciului Rennes - Arsenal

Unul dintre cele mai asteptate dueluri programate, joi seara, in prima mansa a optimilor Europa League, le aduce fata in fata pe Rennes si Arsenal, aceasta din urma o favorita la castigarea trofeului.

Programul meciurilor din playoff. FCSB - CFR Cluj in ultima etapa!

Dupa victoria celor de la CFR Cluj cu Sepsi Sf. Gheorghe se cunoaste tintarul partidelor din faza playoff a campionatului in Liga 1 Betano.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )