Libnet.ro
UNICEF

11:15

Programul presedintelui Iohannis in ziua inmormantarii Regelui Mihai

B1 B1,
Programul presedintelui Iohannis in ziua inmormantarii Regelui Mihai

Presedintele Klaus Iohannis si-a anuntat rpezenta la funeraliile Regelui Mihai. Potrivit Administratiei Prezidentiale, la ora 09:50 presedintele va sosi la Palatul Regal, in Sala Tronului, unde. continuă pe B1

ABSURD SI SCANDALOS! in ziua inmormantarii, Regele Mihai este CITAT la tribunal de un pedofil (VIDEO)

Ca o ironie a sortii, cu doar o zi inainte de a fi inmormantat, Regele Mihai a fost citat ca parat la Tribunalul Arad. in mod absurd si scandalos, in ziua in care mii de.

Mesajul presedintelui Iohannis din cartea de condoleante de la Peles

Klaus Iohannis a sosit, miercuri, la Castelul Peles pentru a-i aduce ultimul omagiu regelui Mihai. Presedintele Romaniei a depus o coroana de flori si a aprins o lumanare la intrarea in Castelul.

Patriarhie: Clopotele vor bate de trei ori, in timpul funerariilor Regelui Mihai

In cadrul ceremoniilor religioase oficiate cu prilejul inmormantarii Regelui Mihai I al Romaniei vor exista trei momente in care vor fi trase clopotele catedralelor, manastirilor si bisericilor din intreaga tara, informeaza Patriarhia Romana.

Patriarhie: Clopotele vor bate de trei ori, in timpul funeraliilor Regelui Mihai

In cadrul ceremoniilor religioase oficiate cu prilejul inmormantarii Regelui Mihai I al Romaniei vor exista trei momente in care vor fi trase clopotele catedralelor, manastirilor si bisericilor din intreaga tara, informeaza Patriarhia Romana.

Iohannis prezinta, miercuri, la Peles, condoleante pentru decesul Regelui Mihai I

Presedintele Klaus Iohannis merge, miercuri, la Castelul Peles, unde va fi asezat corpul neinsufletit al Regelui Mihai, pentru a prezenta condoleante pentru decesul Majestatii Sale, transmite Administratia Prezidentiala.

Antonio Tajani, presedintele Parlamentului European, a transmis un mesaj de condoleante la moartea Regelui Mihai

Presedintele Parlamentului European, Antonio Tajani, a transmis miercuri un mesaj de condoleante la moartea Regelui Mihai.

Romania, in doliu national timp de trei zile in memoria regelui Mihai. Inmormantarea Majestatii sale va avea loc sambata

De joi, timp de trei zile, este doliu national in memoria regelui Mihai, care a murit in 5 decembrie la domiciliul sau din Elvetia, la varsta de 96 de ani, dupa ce de mai bine de un an si jumatate era grav bolnav. Regele Mihai I era ultimul monarh in viata care supravietuise celui de-Al Doilea Razboi Mondial. Sicriul cu trupul neinsufletit al regelui Mihai, adus miercuri in tara, este asezat in Sala Tronului de la Palatul Regal din Capitala, unde va ramane pana sambata, ziua inmormantarii. Cei care vor sa-i aduca un ultim omagiu pot merge la Palatul Regal joi si vineri, intre orele 08:00 - 22:00.

LIVETEXT VIDEO Trupul neinsufletit al Regelui Mihai a venit in tara cu o aeronava militara. La Castelul Peles, numerosi oficiali s-au recules la catafalcul Regelui. Sicriul a fost adus in cursul serii la Bucuresti, fiind depus la Palatul Regal

Avionul militar care a adus in Romania sicriul cu trupul neinsufletit al regelui Mihai a ajuns miercuri, putin inainte de ora 11. 00, pe aeroportul Otopeni. Trupul neinsufletit al Regelui Mihai va fi dus la Castelul Peles, unde va ramane pentru cateva ore, apoi va fi transportat la Bucuresti si va fi depus in Sala Tronului de la Palatul Regal, unde va ramane pana sambata, ziua in care va avea loc inmormantarea, la noua catedrala Episcopala de la Curtea de Arges. 30 Sicriul regelui Mihai, intampinat la Palatul Regal de peste 1. 000 de persoane care au aplaudat si au scandat Monarhia salveaza Romania!19. 15 Luminitele de sarbatori nu vor fi aprinse miercuri seara in Capitala pe traseul convoiului funerar al Regelui Mihai, a anuntat primarul general Gabriela Firea18. 05 Sicriul cu trupul neinsufletit al Regelui Mihai a parasit Castelul Peles, acesta urmand sa fie adus in Capitala si depus la Palatul Regal15:20 Premierul Tudose si ministrii s-au recules la catafalcul Regelui Mihai14. 59 Liviu Dragnea, a venit la Peles, pentru a-i aduce un ultim omagiu regelui Mihai14:34 Presedintele Klaus Iohannis a ajuns la Castelul Peles, unde a depus o coroana de flori si a aprins o lumanare13. 22 Cortegiul funerar a ajuns la Castelul Peles12:11Aproape 2. 500 de politisti, jandarmi, pompieri si medici SMURD, mobilizati pentru funeralii.

LIVETEXT VIDEO Trupul neinsufletit al Regelui Mihai a venit in tara cu o aeronava militara. Cortegiul funerar a plecat de la Castelul Peles spre Bucuresti

Avionul militar care a adus in Romania sicriul cu trupul neinsufletit al regelui Mihai a ajuns miercuri, putin inainte de ora 11. 00, pe aeroportul Otopeni. Trupul neinsufletit al Regelui Mihai va fi dus la Castelul Peles, unde va ramane pentru cateva ore, apoi va fi transportat la Bucuresti si va fi depus in Sala Tronului de la Palatul Regal, unde va ramane pana sambata, ziua in care va avea loc inmormantarea, la noua catedrala Episcopala de la Curtea de Arges. 05 Sicriul cu trupul neinsufletit al Regelui Mihai a parasit Castelul Peles, acesta urmand sa fie adus in Capitala si depus la Palatul Regal15:20 Premierul Tudose si ministrii s-au recules la catafalcul Regelui Mihai14. 59 Liviu Dragnea, a venit la Peles, pentru a-i aduce un ultim omagiu regelui Mihai14:34 Presedintele Klaus Iohannis a ajuns la Castelul Peles, unde a depus o coroana de flori si a aprins o lumanare13. 22 Cortegiul funerar a ajuns la Castelul Peles12:11Aproape 2. 500 de politisti, jandarmi, pompieri si medici SMURD, mobilizati pentru funeralii.

Programul funeraliilor Regelui Mihai I al Romaniei

Biroul de Presa al Casei Majestatii Sale a transmis actualizarile cu privire la programul funeraliilor Regelui Mihai I al Romaniei din ziua de sambata, 16 decembrie.

ştiri de la B1

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )