Libnet.ro
UNICEF

01:06

Programul Prima casa continua si in anul 2018

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Programul Prima casa continua si in anul 2018

Plafonul alocat al garantiilor care pot fi emise pentru anul 2018 in cadrul programului Prima casa insumeaza 2 mld. lei, potrivit unei Hotarari aprobata in sedinta de astazi a Guvernului. continuă pe Ziarul Bursa

Programul Prima casa continua si in 2018, cu un plafon alocat al garantiilor in valoare totala de 2 miliarde de lei

Plafonul alocat al garantiilor care pot fi emise pentru anul 2018 in cadrul programului Prima casa insumeaza 2 miliarde de lei, potrivit unei Hotarari aprobata in sedinta de miercuri a Guvernului. Actul normativ modifica si completeaza Hotararea Guvernului nr. 717/2009 privind aprobarea normelor de implementare a programului, o schimbare fiind reducerea marjei maxime de dobanda de la 2,5% la 2%, in scopul uniformizarii nivelului costurilor totale ale tuturor categoriilor de finantari.

Iancu Guda, AAFBR: Programul Prima Casa ar trebui oprit gradual

Programul Prima Casa ar trebui oprit gradual, a declarat, ieri, Iancu Guda, presedintele Asociatiei Analistilor Financiar-Bancari din Romania AAFBR), in cadrul unei conferinte de presa.

Prima Casa continua si in 2018, cu un plafon de garantii de 2 mld. lei. Marja maxima de dobanda, redusa de la 2,5% la 2%

Plafonul alocat al garantiilor care pot fi emise pentru anul 2018 in cadrul programului Prima Casa insumeaza doua miliarde de lei, potrivit unei Hotarari aprobata in sedinta de astazi a Guvernului. Actul normativ modifica si completeaza Hotararea.

Zodiile care se vor casatori in anul 2018. Vezi daca te afli printre ele

Anul 2018 se anunta unul plin de surprize si daca o parte dintre nativi se vor bucura de succes pe plan material, altii isi vor intalni sufletul pereche si isi vor oficializa.

Anul 2018 este cel mai bun pentru listarea la bursa

Anul tocmai inceput este cel mai bun pentru listarea companiilor la Bursa de Valori Bucuresti BVB), in contextul in care se asteapta cresterea costului banilor, a declarat, ieri, Iancu Guda, presedintele Asociatiei Analistilor Financiar-Bancari din Romania AAFBR), in cadrul unei conferinte de presa.

Rafael Nadal a inceput anul 2018 cu o infrangere, dar are motive de bucurie

Rafael Nadal, liderul mondial ATP, a pierdut primul meci disputat in 2018, fiind invins de francezul Richard Gasquet.

Zodia care divorteaza in prima parte a anului 2018

Prima parte a anului 2018 nu vine cu vesti tocmai bune pentru una dintre zodii. Divortul este pentru aceasta zodie singura solutie pentru a pune capat unei situatii care, in prima faza, pare de nerezolva.

Anul 2018 vine cu o competitie de fotbal organizata in premiera la Buzau

Comitetul Executiv al Asociatiei Judetene de Fotbal a apropat, in sedinta de luna trecuta, regulamentul de organizare a Campionatului Judetean de futsal, programat a se desfasura in perioada 12 ianuarie 3 martie. inscrierile se fac pana miercuri.

Analiza: ce rezerva anul 2018 pentru inteligenta artificiala

Dezvoltarea inteligentei artificiale a dominat stirile din tehnologie in 2017: de la algoritmii capabili sa joace Go fara interventie umana, la Rusia si China declarand cercetarile in domeniu o prioritate, pana la Elon Musk si Mark Zuckerberg discutand.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )