Libnet.ro
UNICEF

16:15

Programul Prima casa se va modifica din nou. Va fi deschis si persoanelor cu dizabilitati

Antena3 Antena3,
Programul Prima casa se va modifica din nou. Va fi deschis si persoanelor cu dizabilitati

Modificarile aduse programului guvernamental O familie, o casa vizeaza nu doar modificarea conditiilor in care vor fi acordate creditele, ci si categoriile de beneficiari care le vor putea. continuă pe Antena3

Modificari la programul Prima Casa

Comisia de buget a Camerei Deputatilor a aprobat, marti, propunerea legislativa pentru modificarea O.

Modificari importante la Programul Prima Casa. Vor putea lua credit pentru casa si persoanele vulnerabile

Programul O familie, o casa, care va inlocui Prima Casa, va fi accesibil si persoanelor din categoriile vulnerabile, printre care persoanele cu dizabilitati, potrivit unor modificari aduse la proiect.

Proiectul care prevede inlocuirea Prima casa cu O familie, o casa ar putea deveni mai social. Au fost introduse grupurile vulnerabile

Proiectul programului care va inlocui Prima Casa, denumit O familie, o casa a fost modificat in Comisia de buget-finante din Camera Deputatilor. Practic, modificarile vizeaza grupurile vulnerabile.

Acest schelet artificial ii ajuta pe oamenii cu handicap sa mearga din nou

Oamenii de stiinta francezi au reusit sa creeze un exoschelet robotic care le permite persoanelor paralizate ce-l poarta sansa de a merge din nou. Cum functioneaza mai exact acest dispozitiv.

Prognoza meteo. ANM: vremea se schimba din nou! Val de caldura, dupa ninsori si ploi

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis prognoza meteo pentru intervalul 7 octombrie 4 noiembrie 2019. Prima parte a acestei saptamani va fi marcata de ploi si temperaturi scazute, urmand ca valorile termice sa creasca ulterior si sa depaseasca media normala pentru aceasta perioada. Prognoza meteo ANM pentru intervalul 7 octombrie 4 noiembrie .

Mihai Fifor, apel catre romani: Oamenii lui Boc si ai lui Ciolos vor din nou la guvernare. Nu uitati ce v-au facut!

Secretarul general al PSD Mihai Fifor lanseaza un avertisment, spunand ca oamenii lui Boc si ai lui Ciolos vor sa vina din nou la guvernare cu acelasi program de guvernare, care.

Tanara s-a trezit din nou singura. Fusese parasita de ultimul sau sot, dupa doar trei ore de amor. A uitat de cate ori a spus da. Tot ce stie este ca a fost tot de atatea ori abandonata. Ce blestem ascunde?

Tanara s-a trezit din nou singura. Fusese parasita de ultimul sau sot, dupa doar trei ore de iubire. A uitat de cate ori a spus da. Tot ce stie este ca a fost tot de atatea ori abandonata si cum a.

Razvan Cuc, atac virulent la presedinte: Iohannis se urca din nou pe cadavre, in scop electoral. Rusine, domnule presedinte!

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc,il acuza pe Klaus Iohannis ca se urca, din nou,pe cadavre in scop electoral, facand referire la declaratiile presedintelui cu privire la tragedia de la Ia.

Andreea Mantea a dezvaluit ca iubeste din nou, in emisiunea Se Striga Darul de la Kanal D. Cine i-a smuls marele secret

Andreea Mantea a ramas o buna bucata de vreme singura. Cunoscuta prezentatoare de televiziune a decis ca o perioada sa se ocupe de proiectele sale si de baietelul ei, David. Din fericire pentru aceasta, singuratatea nu mai face parte din viata ei. Ce dezvalurii surprinzatoare a facut aceasta? Andreea Mantea iubeste din nou Focoasa bruneta .

Sefa Consiliului Superior al Magistraturii face o a sasea incercare de numire a Adinei Florea la sefia Sectiei speciale Demersul ar putea esua din nou din lipsa de cvorum

Presedintele CSM, Lia Savonea, a convocat marti o noua sedinta a plenului, intr-o a sasea incercare de numire a Adinei Florea la sefia Sectiei pentru investigarea infractiunilor din justitie SIIJ), fiind insa incert daca va fi asigurat cvorumul. Tot in sedinta de astazi, mai multi membri ai CSM vor sa ceara revocarea din functie a Liei Savonea, reprosandu-i ca a luat CSM pe persoana fizica, au declarat surse judiciare pentru HotNews. ro.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2 seconds )