Libnet.ro
UNICEF

18:15

Programul Prima Masina a fost aprobat de Guvern prin ordonanta de urgenta

Hotnews Hotnews,
 Programul Prima Masina a fost aprobat de Guvern prin ordonanta de urgenta

Programul Prima Masina, prin care statul vrea sa incurajeze cumpararea de masini noi de sub 50. 000 lei+TVA, garantand jumatate din valorea creditului, a fost aprobat miercuri de Guvern prin OUG Avansul pentru o masina noua va fi de 5-10%, iar creditul se va intinde pe maxim sapte ani. Estimarile sunt ca anul acesta se vor vinde 2,500 de masini noi prin program, iar la anul, 20. Programul ar trebui sa inceapa la 1 noiembrie. continuă pe Hotnews

Programul Prima Masina a fost aprobat de Guvern

Programul Prima Masina, prin care statul va garanta creditul bancar contractat pentru achizitia unui autoturism nou, a fost aprobat, miercuri, de Guvern prin ordonanta de urgenta, actul normativ indicand doar ca pretul maxim al masinii care poate fi.

Programul Prima masina a fost aprobat prin OUG

Programul Prima Masina, prin care statul va garanta creditul bancar contractat pentru achizitia unui autoturism nou, a fost aprobat, astazi, de Guvern prin ordonanta de urgenta, actul normativ indicand doar ca pretul maxim al masinii care poate fi astfel cumparata este de 50. 000 lei plus TVA.

Guvernul a aprobat programul Prima Masina, dar fara detalii privind valoarea creditului, avansul minim si nivelul dobanzii

Programul Prima Masina, prin care statul va garanta partial creditul bancar contractat pentru achizitia unui autoturism nou, a fost aprobat in sedinta de miercuri a Guvernului, prin ordonanta de urgenta, actul normativ indicand doar ca pretul maxim al masinii care poate fi astfel cumparata este de 50. 000 lei plus TVA.

Ponta: imi doresc ca, prin programul Prima Masina, tinerii sa-si cumpere un autoturism fabricat in Romania. E o dorinta, nu o obligatie

Aflat la inaugurarea unui nou sediu al Registrului Auto Roman RAR) de la Bistrita, premierul Victor Ponta a declarat ca si-ar dori ca beneficiarii programului Prima Masina sa opteze pentru un autoturism.

Victor Ponta despre programul Prima Masina: Imi doresc ca tinerii sa-si cumpere o masina fabricata in Romania

Premierul Victor Ponta a declarat, duminica, la inaugurarea unui nou sediu al Registrului Auto Roman RAR) de la Bistrita, ca si-ar dori ca beneficiarii programului Prima Masina sa opteze pentru un autoturism fabricat in Romania.

Business report: Apocalipsa pensiilor vine dupa 2030. Cum poate fi evitata; Prabusirea colosilor din carton: fabricile de diplome mor lent, dar sigur; Cat de mica este rata in programul Prima Masina

Cele mai proaste decizii ale premierilor Romaniei. Taxe mari, impozite noi, cheltuieli publice umflate, investitii trase pe linie moarta. Cu asta se pot lauda sefii guvernelor de dupa 2000. Cum afecteaza cazierul rutier pretul politei RCA. Degeaba? Sistemul bonus-malus, aplicat la asigurarile RCA, functioneaza de aproape patru ani in Romania.

Cat de ieftin este creditul Prima masina comparativ cu un imprumut auto standard

Programul Prima Masina va lua startul la 1 noiembrie, conform declaratiilor oficialilor din guvern desi pe site-ul Ministerului Economiei apare publicata numai o prezentare oficiala a acestuia, dar nu si un proiect legislativ) si este destinat.

Ponta despre Prima Masina: Imi doresc ca tinerii sa-si cumpere o masina fabricata in Romania

Premierul Victor Ponta a afirmat, duminica, la inaugurarea unui nou sediu a Registrului Auto Roman RAR) de la Bistrita, ca si-ar dori ca cei care se inscriu in programul Prima Masina sa opteze pentru un autoturism fabricat in Romania.

Ponta despre Prima Masina: imi doresc ca tinerii sa-si cumpere o masina fabricata in Romania

Premierul Victor Ponta a declarat, duminica, la inaugurarea unui nou sediu al Registrului Auto Roman de la Bistrita, ca si-ar dori ca beneficiarii programului Prima Masina sa opteze pentru un autoturism.

Ponta despre Prima Masina: imi doresc ca tinerii sa-si cumpere o masina fabricata in Romania

Premierul Victor Ponta a declarat, duminica, la inaugurarea unui nou sediu al Registrului Auto Roman de la Bistrita, ca si-ar dori ca beneficiarii programului Prima Masina sa opteze pentru un autoturism.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2042 seconds )