Libnet.ro
UNICEF

01:05

Programul Rabla 2014 - Tichetele s-au epuizat cu o luna inainte de termenul limita

Hotnews Hotnews,
 Programul Rabla 2014 - Tichetele s-au epuizat cu o luna inainte de termenul limita

Pe 13 octombrie a fost epuizat ultimul tichet electronic destinat persoanelor fizice prin Programul de Innoire a Parcului Auto Rabla 2014), anunta ministerul Mediului. Este pentru prima data cand tichetele sunt epuizate inainte de termenul limita stabilit de calendarul de desfasurare, spune ministrul Mediului Atilla Korodi. Programul are foarte mari sanse de a se desfasura si in 2015, insa nu s-a stabilit ce se va schimba. continuă pe Hotnews

Tichetele electronice din Programul Rabla, epuizate cu o luna inainte de termenul limita

Toate cele 17. 000 de vouchere alocate persoanelor fizice in Programul Rabla din acest an s-au epuizat cu o luna inainte de termenul-limita, a anuntat, azi, Ministerul Mediului si Schimbarile Climatice MMSC) printr-un comunicat remis redactiei.

S-a dat si ultimul tichet in programul Rabla. Pentru prima data, programul se termina inainte de termen

Programul Rabla, prin care se doreste reinnoirea parcului auto, s-a terminat mai devreme in acest an, fiind considerat de catre Ministerul Mediului un succes. Anul acesta, ministerul a alocat 119 milioane de lei acestui program.

Complexul Energetic Oltenia va achizitiona 34 de masini noi prin programul Rabla

Complexul Energetic Oltenia CEO) va achizitiona 34 de masini prin Programul de stimulare a innoirii Parcului auto national 2014, cunoscut sub denumirea de Rabla.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3198 seconds )