Libnet.ro
UNICEF

9 Mai.

Programul Rabla Clasic are buget de 405 milioane lei, iar Rabla pentru electrocasnice permite inlocuirea a 100.000 de aparate vechi. Ce buget au toate programele de mediu in 2020

Hotnews Hotnews,
 Programul Rabla Clasic are buget de 405 milioane lei, iar Rabla pentru electrocasnice permite inlocuirea a 100.000 de aparate vechi. Ce buget au toate programele de mediu in 2020

Vineri a fost publicata in Monitorul Oficial al Romaniei, Hotararea privind aprobarea bugetului de venituri si cheltuieli pe anul 2020 al Fondului pentru Mediu si al Administratiei Fondului pentru Mediu. Programul Rabla Clasic permite scoaterea din uz a 60. 000 de masini, Rabla Plus are buget de 140 milioane lei, iar Rabla pentru electrocasnice are buget de 30 milioane lei. continuă pe Hotnews

Rabla pentru Electrocasnice, buget de 30 milioane lei. Peste 100.000 de electrocasnice vechi vor putea fi inlocuite

Administratia Fondului pentru Mediu AFM) a anuntat vineri ca in acest an va aloca 30 milioane lei pentru ca romanii sa-si poata inlocui electrocasnicele vechi. Anul trecut voucherele s-au dat ca painea calda, epuizandu-se in doar cateva ore.

Programul Rabla e gata: cati bani da statul si ce poti cumpara (in afara de masini)

Din 13 martie, programul Rabla pentru 2020 e oficial. Bugetul a fost aprobat si sunt gandite finantari pentru Rabla Clasic, Plus, dar si pentru electrocasnice. Bugetul, evident, difera pentru.

PENTRU 2020: Flanco pregateste investitii de 11 milioane lei

Retailerul de produse IT and C, electronice si electrocasnice Flanco pregateste investitii de 11 milioane lei in acest an, in deschiderea de magazine si in tehnologie, buget care poate creste, a anuntat, marti, Dragos Sirbu, CEO Flanco Retail.

Noul coronavirus: Bugetul Administratiei Spitalelor din Bucuresti, suplimentat cu 7 milioane lei. Se vor cumpara 4 aparate moderne pentru diagnosticarea rapida a virsului

Consiliul General al Municipiului Bucuresti a votat miercuri, intr-o sedinta de indata, suplimentarea bugetului Administratiei Spitalelor cu 7 milioane lei pentru achizitionarea echipamentelor si medicamentelor necesare prevenivirii, diagnosticarii si tratarii noului coronavirus. Cea mai importanta achizitie: 4 aparate moderne pentru diagnosticarea rapida a virusului.

Bugetul Ministerului Sanatatii a fost suplimentat cu 350 de milioane lei

Bugetul Ministerului Sanatatii a fost suplimentat, marti seara, cu 350 de milioane lei pentru achizitia de materiale sanitare in vederea pregatirii pentru a reduce riscurile de raspandire a virusului, a anuntat seful Cancelariei primului ministru, Ionel Danca, marti seara, la finalul sedintei de Guvern.

Coronavirus. Bugetul Ministerului Sanatatii, suplimentat cu 350 de milioane lei pentru achizitia de materiale sanitare

Bugetul Ministerului Sanatatii a fost suplimentat, marti seara, cu 350 de milioane lei pentru achizitia de materiale sanitare in vederea pregatirii pentru a reduce riscurile de raspandire a virusului, a anuntat seful Cancelariei primului ministru, Ionel Danca, marti seara, la finalul sedintei de Guvern.

PENTRU ACEST AN: CNAIR estimeaza un profit brut de 32,59 milioane lei

Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR) estimeaza un profit brut de 32,59 milioane lei, in acest an, la venituri totale de 4,13 miliarde lei, potrivit proiectului privind bugetul de venituri si cheltuieli, publicat in dezbatere de actionarul majoritar, Ministerul Transporturilor, Infrastructurii si Comunicatiilor.

Agentia Nationala de imbunatatiri Funciare a alocat 72 milioane lei pentru lucrarile la infrastructura de irigatii

Agentia Nationala de imbunatatiri Funciare ANIF) a alocat pentru campania de irigatii din acest an in total 72 milioane de lei pentru lucrarile de intretinere si reparatii aferente infrastructurii principale de irigatii apartinand ANIF, pentru energia electrica necesara functionarii statiilor electrice de pompare si pentru apa preluata din sursa.

PRINTR-O OFERTA DE OBLIGATIUNI Agroland Business System a atras opt milioane lei

Titlurile au scadenta de cinci ani si o rata a cuponului fixa, de 9% pe an, platibila semestrial Agroland Business Systems a incheiat cu succes o oferta de obligatiuni corporative derulata intre 3 si 5 martie, prin care a obtinut o finantare de 8,08 milioane de lei, se arata intr-un comunicat al companiei remis, astazi, Redactiei.

MFP a imprumutat, ieri, peste 800 milioane lei de la banci

Ministerul Finantelor Publice MFP) a imprumutat, ieri, 800,9 milioa-ne lei de la banci, printr-o emisiune de obligatiuni de stat tip benchmark, cu o maturitate reziduala la 65 de luni, la un randament mediu de 3,57% pe an, potrivit datelor transmise de Banca Nationala a Romaniei BNR).

ştiri de la Hotnews

actualitate, 9 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )