Libnet.ro
UNICEF

12:45

Programul Rabla va continua si in 2015. In ce judete au fost casate anul trecut cele mai multe masini

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Programul Rabla va continua si in 2015. In ce judete au fost casate anul trecut cele mai multe masini

Cele mai multe tichete Rabla pentru masini casate au fost eliberate, in 2014, in Capitala, Prahova si Arges si in premiera au fost suplimentate tichetele pentru persoane juridice, programul fiind foarte popular, astfel ca va continua in. continuă pe Wall-Street Ro

Programul Rabla va continua si in 2015. Cele mai multe casari s-au facut in 2014 in Bucuresti, Prahova si Arges

Cele mai multe tichete Rabla pentru masini casate au fost eliberate anul trecut in Capitala, in judetul Prahova si judetul Arges si, in premiera, au fost suplimentate tichetele pentru persoane juridice, programul fiind foarte popular, astfel ca acesta va continua in 2015, a declarat Gratiela Gavrilescu, ministrul Mediului.

Ministrul Gavrilescu: Programul Rabla va continua si in 2015

Programul Rabla a fost foarte popular, iar cele mai multe tichete de acest fel pentru masini casate au fost eliberate, anul trecut, in Capitala, Prahova si Arges, astfel ca el va continua si anul acesta, a.

Peste 1.000 de persoane au fost instruite anul trecut de specialisti in domeniul prevenirii consumului de droguri

Peste 1. 000 de persoane au fost instruite, anul trecut, in domeniul prevenirii consumului de droguri chiar de specialisti ai Agentiei Nationale Antidrog ANA). Dintre acestea, 358 sunt angajati ai Ministerului Afacerilor Interne.

Marile ONG-uri de mediu cer Ministerului Mediului sa nu mai finanteze Programul Rabla, pentru ca industria auto contribuie considerabil la accentuarea fenomenului schimbarilor climatice

Ministerul Mediului trebuie sa renunte sa cheltuiasca banii contribuabililor pentru a sprijini industria auto care, oricum, contribuie in mod considerabil la accentuarea fenomenului schimbarilor climatice, este de parere Coalitia pentru Mediu din Romania, ce reuneste 27 de organizatii din domeniu. Intr-o scrisoare deschisa transmisa ministrului, ONG-urile cer, in primul rand, incetarea finantarii Programului Rabla din Fondul pentru Mediu.

Australian Open 2015: Wilander, fost lider ATP si castigator de Mare Slem: Halep poate castiga trofeul

Fost lider mondial ATP si de trei ori castigator la Australian Open 1983,1984,1988), Mats Wilander 50 de ani) a avut doar cuvinte de lauda la adresa jocului Simonei Halep.

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1992 seconds )