Libnet.ro
UNICEF

00:07

Programul Rabla, functional din luna mai. Se va insista mai mult pe masinile electrice si hibride

B1 B1,
Programul Rabla, functional din luna mai. Se va insista mai mult pe masinile electrice si hibride

Timp de zece ani de cand programul Rabla a fost importat in Romania, s-au vandut aproape 300. 000 de masini noi. in ultimii ani, programul a inceput in luna. continuă pe B1

Programul Rabla va fi functional din luna mai. Se va insista mai mult pe masinile electrice si hibride. Bugetul scade pentru varianta clasica a programului

Programul Rabla este de zece ani important pentru piata auto locala si in istoria lui s-au vandut aproape 300. 000 de masini noi. In unii ani programul a inceput in martie, in cei mai slabi a demarat in iunie. Anul acesta el va incepe in luna mai, ceva tarziu decat in 2015, si va exista o componenta speciala, Rabla Plus, destinata incurajarii achizitiei de masini elecvtrice si hibride. Versiunea clasica a Rabla va beneficia de un buget mai mic decat anul trecut si inca nu se stie daca prima de casare va ramane la 6. 500 lei.

Romsilva va avea un nou director din luna mai, anunta ministrul Mediului

Incepand cu luna mai, Regia Nationala a Padurilor RNP) Romsilva va avea o noua conducere, iar in paralele va fi declansata selectie pentru un Consiliu de Administratie permanent, a declarat marti pentru News. ro ministrul Mediului.

Schimbare majora la Primaria Sibiu. Sub mandatul lui Klaus Iohannis NU se mai intamplase de 6 ani

Sibienii se vor putea casatori civil si sambata, incepand din luna mai. Serviciul Stare Civila din subordinea Consiliului Local Sibiu va relua din luna mai oficierea casatoriilor civile si.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )