Libnet.ro
UNICEF

06:00

Programul Rabla pentru electrocasnice incepe in 15 decembrie. Vor putea fi cumparate prin el si laptop-uri si tablete

Hotnews Hotnews,
 Programul Rabla pentru electrocasnice incepe in 15 decembrie. Vor putea fi cumparate prin el si laptop-uri si tablete

Ministrul mediului, apelor si padurilor, Mircea Fechet spune ca din 15 decembrie romanii isi vor putea cumpara electrocasnice si electronice noi prin Programul Rabla pentru Electrocasnice. Programul are un buget total de 40 de milioane de lei care va permite 100. 000 de achizitii. in functie de tipul de produs, voucherele au valori intre 200 si 500 de lei. Un solicitant poate obtine mai multe vouchere, dar pentru produse diferite. continuă pe Hotnews

Oficial. Programul Rabla pentru electrocasnice incepe pe 15 decembrie. Ce reduceri puteti obtine pentru laptopuri

Romanii vor putea face cumparaturi prin Programul Rabla pentru electrocasnice 2020 incepand din data de 15 decembrie, a anuntat, joi, intr-o conferinta de presa, ministrul Mediului, Apelor si Padurilor, Mircea Fechet.

Mircea Fechet: Programul Rabla pentru electrocasnice incepe din 15 decembrie. Sunt incluse 9 categorii de produse Cum pot fi folosite voucherele

Mircea Fechet, ministrul Mediului, a anuntat ca programul Rabla pentru electrocasnice 2020 va incepe din 15 decembrie. Bugetul alocat este de 40 de milioane lei. Autoritatile estimeaza ca peste 100. 000 de ro.

Programul Rabla pentru Electrocasnice va incepe in 15 decembrie

Programul Rabla pentru Electrocasnice, prin care romanii isi vor putea inlocui aparatele electrice sau electrocasnice vechi cu unele noi, va incepe in 15 decembrie, avand un buget de 40 de milioane de lei. Anul acesta, au fost introduse pe lista echipamentelor care pot fi finantate alte patru produse: aspiratoare, uscatoare de rufe, laptopuri si tablete.

Programul Rabla pentru electrocasnice va fi lansat in 15 decembrie

40 milioane lei ofera Ministerul Mediului in programul de schimbare a noua tipuri de echipamente, pr.

Rabla pentru electrocasnice incepe curand: cati bani iti da statul daca vrei un laptop nou

ProgramulRabla pentru electrocasnice va debuta pe 15 decembrie. Iata tot ce trebuie sa stii daca vrei sa renunti la aparatele vechi din casa si sa-ti cumperi unele noi. Statul vine.

ASTAZI Ministrul Mediului prezinta detalii despre editia 2020 a programului Rabla pentru electrocasnice

Ministrul Mediului, Apelor si Padurilor, Mircea Fechet, va sustine, azi, o conferinta de presa in cadrul careia vor fi prezentate detalii legate de lansarea programului Rabla pentru electrocasnice 2020, conform Agerpres.

Managerul spitalului Victor Babes: Dupa 15 decembrie va incepe sa scada numarul de infectari

Dupa 15 decembrie va incepe sa scada numarul de infectari, spune Emilian Imbri, managerul spitalului Victor Babes din Bucuresti. in privinta cazurilor de gripa sezoniera, medicul se declara linistit, pentru ca virusul va sta locului, datorita vaccinarii, mastilor si carantinelor locale.

Emilian Imbri, managerul spitalului Victor Babes: Dupa 15 decembrie va incepe sa scada numarul de infectari cu SARS-CoV-2

Managerul spitalului Victor Babes din Bucuresti, Emilian Imbri, sustine ca dupa data de 15 decembrie va incepe sa scada numarul de infectari cu SARS-CoV-2. Cu privire la gripa sezoniera, aceasta a .

Dr. Emilian Imbri, despre cum ar putea sa scada numarul de infectari dupa data de 15 decembrie. Managerul de la Victor Babes are motive de optimism

Dupa 15 decembrie va incepe sa scada numarul de infectari, spune Emilian Imbri, managerul spitalului Victor Babes din Bucuresti. in privinta cazurilor de gripa sezoniera, medicul se declara linistit, pentru ca virusul va sta locului, datorita vaccinarii, mastilor si carantinelor locale.

Roxana Maracineanu doreste revenirea publicului pe stadioanele din Franta din data de 15 decembrie

Ministrul delegat al Sporturilor din Franta, Roxana Maracineanu, considera ca este posibila revenirea publicului pe stadioane in data de 15 decembrie, solicitare a cluburilor pe care o va prezenta premierului, relateaza AFP.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )