Libnet.ro
UNICEF

19:45

Programul Rabla - Persoanele fizice si juridice se pot inscrie din 10 iunie

Hotnews Hotnews,
 Programul Rabla - Persoanele fizice si juridice se pot inscrie din 10 iunie

Inscrierea persoanelor fizice si juridice in Programul Rabla 2013 se va face de luni, tichetele fiind distribuite colectorilor de vineri, a declarat pentru presedintele Administratiei Fondului pentru Mediu AFM), Adrian Gearap, citat de Mediafax. Tichetul este 6. 500 de lei si vor emise in total 20. 000, dintre care 3. 000 pentru institutiile publice. Fata de alti ani programul a inceput mult mai tarziu, insa comerciantii de masini noi isi pun mari sperante in program fiindca anul acesta numai 15% din achizitiile de masini noi au fost facute de persoane fizice si Rabla ar trebui sa creasca proportia. continuă pe Hotnews

Start pentru Rabla 2013: persoanele fizice si juridice se pot inscrie de luni in program. Care sunt conditiile

Dupa saptamani bune de amanari, programul Rabla 2013 incepe luni. inscrierea persoanelor fizice si juridice in program se va face de luni, tichetele fiind distribuite colectorilor de astazi, a anuntat Adrian Gearap, presedintele Administratiei Fondului pentru Mediu AFM).

Programul Rabla 2013: inscrierile persoanelor fizice si juridice se vor face de luni.

Inscrierea persoanelor fizice si juridice in Programul Rabla 2013 se va face de luni, tichetele fiind distribuite colectorilor de vineri, a declarat pentru Mediafax presedintele Administratiei Fondului pentru Mediu AFM), Adrian Gearap. Aproape 290 de colectori REMAT-uri) si peste 100 de dealeri auto s-au inscris anul acesta in Programul Rabla, listele cu cei validati urmand sa fie publicate pe site-ul AFM. Persoanele fizice se vor putea inscrie, de luni, la colectorii validati, in timp .

Start pentru RABLA 2013. Lista actelor necesare pentru inscrierea in program

Se da startul Programului RABLA. incepand de luni, persoanele fizice si juridice se pot inscrie in acest program. Tichetele vor fi distribuite colectorilor incepand de vineri, a declarat presedintele.

Programul Rabla 2013: Inscrierile persoanelor fizice si juridice se vor face de luni

Inscrierea persoanelor fizice si juridice in Programul Rabla 2013 se va face de luni, tichetele fiind distribuite colectorilor de vineri, a declarat pentru Mediafax presedintele Administratiei Fondului pentru Mediu AFM), Adrian Gearap.

Rabla 2013: Administratia Fondului pentru Mediu va repartiza 17.000 de tichete numai pentru persoanele fizice

Administratia Fondului pentru Mediu anunta inchiderea sesiunii de validare a colectorilor in Programul Rabla 2013 si distribuirea tichetelor valorice pentru persoanele fizice. Lista operatorilor economici.

AFM a incheiat sesiunea de validare a colectorilor in Programul Rabla 2013

Administratia Fondului pentru Mediu AFM) incheie, incepand de astazi, protocoalele cu colectorii validati in Programul Rabla 2013 si distribuirea tichetele valorice, informeaza un comunicat de presa.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )