Libnet.ro
UNICEF

12:45

Programul Rabla ar putea fi modificat in 2021. Ministrul Mediului isi doreste ca romanii sa poata achizitiona si alte mijloace de transport nepoluante

B1 B1,
Programul Rabla ar putea fi modificat in 2021. Ministrul Mediului isi doreste ca romanii sa poata achizitiona si alte mijloace de transport nepoluante

Programul Rabla si-a dovedit succes de-a lungul anilor, in Romania. Astfel, cetatenii au posibilitatea sa renunte la autoturismele vechi, poluante si sa achizitioneze masini noi, mai putin poluante. continuă pe B1

Programul Rabla ar putea fi modificat in 2021. Ce noi mijloace de transport ar urma sa fie incluse

Programul Rabla pentru autovehicule ar putea fi modificat in acest an, dupa cum a sugerat ministrul Mediului, Tancsoz Barna, care a spus ce noi mijloace de deplasare ar putea fi achizitionate cu voucherul obtinut in schimbul masinii vechi.

Noua taxa care va aparea in Romania in 2021. Ministrul Mediului a facut anuntul azi

O noua taxa va aparea in Romania in 2021. Din pacate, ministrul Mediului a facut anuntul azi. Pentru ce ar putea baga romanii din nou mana in buzunar, cititi in randurile de mai jos. O noua taxa are putea aparea in Romania. Ar fi cea mai urata taxa de catre romani Guvernul ameninta cu o .

MINISTRUL MEDIULUI: Romania va trebui sa plateasca o taxa pe poluare

Ministrul Mediului, Barna Tanczos, a declarat ca Romania va trebui sa decida daca vrea sa fie aplicata o taxa pe poluare in orase, precum alte 24 de state membre UE procedeaza, scrie Digi24.

Ministrul Muncii isi propune recalcularea pensiilor pe baza contributivitatii

Ministrul Muncii si Protectiei Sociale, Raluca Turcan, afirma ca isi propune recalcularea pensiilor pe baza contributivitatii, insa subliniaza ca personalul Caselor de pensii care ar trebui sa execute aceasta operatiune este unul subdimensionat, .

Horoscop pentru weekendul 16-17 ianuarie 2021. Acesti nativi isi vor gasi sufletul pereche in acest weekend

Nativii Scorpion isi vor intalni perechea porivita. Aceasta persoana va schimba perspectiva despre viata si despre iubire. Horoscop pentru weekendul 16-17ianuarie 2021, pentru fiecare.

ştiri de la B1

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )