Libnet.ro
UNICEF

07:45

Programul semifinalelor din Europa League

Online Sport Online Sport,
Programul semifinalelor din Europa League

Vineri a avut loc tragerea la sorti si a meciurilor din semifinalele Europa League, competitia care a crescut de la an la an si devine tot mai spectaculoasa. continuă pe Online Sport

Programul semifinalelor Champions League

Vedeti mai jos cum arata programul semifinalelor Champions League din acest an. Finala este programata la Berlin pe 6 iunie.

Europa League: Echipele calificate in semifinale

Europa League a programat, joi seara, de la 22:05, mansa secunda a semifinalelor competitie, trei dintre partide fiind deschise oricarui deznodamant.

Europa League: Azi se decid semifinalistele competitiei

Europa League programeaza, joi seara, de la 22:05, mansa secunda a semifinalelor competitie, trei dintre partide fiind deschise oricarui deznodamant.

Europa League: FC Sevilla, Dnepr, Fiorentina si Napoli se califica in semifinalele competitiei

FC Sevilla, Dnepr Dnepropetrovsk, AC Fiorentina si SSC Napoli s-au calificat joi in semifinalele Europa League, dupa mansa retur a sferturilor de finala. Tragerea la sorti va avea loc vineri, la ora 13.

Robert Negoita, primarul sectorului 3: Mai verde ca Bucurestiul nu am vazut nicio capitala din Europa

Bucurestiul are mai mult spatiu decat orice capitala din Europa, este mai verde decat Viena, Parisul, Roma sau Berlinul, dar noi calculam prost acest spatiul, in dezavantajul nostru, a declarat, joi,.

Comisia Europeana acuza Gazprom ca a abuzat de pozitia sa dominanta in 8 tari din Europa Centrala si de Est, conditionand aprovizionarea cu gaze de obtinerea unor angajamente de alta natura. Harta tarilor est-europene care au suferit dinc auza Gazprom. R

Comisia Europeana acuza gigantul rus Gazprom ca a abuzat de pozitia sa dominanta in 8 tari din Europa Centrala si de Est, conditionand aprovizionarea cu gaze de obtinerea unor angajamente de alta natura din partea angrosistilor in ceea ce priveste infrastructura de transport al gazelor. Potrivit CE, Gazprom a incalcat normele antitrust. Comisia Europeana a adresat Gazprom o comunicare privind acuzatiile pe care i le aduce, iar compania are la dispozitie 12 saptamani pentru a formula un raspuns.

Romania are cea mai mare crestere a pietei de achizitii si fuziuni din Europa Centrala si de Sud-est

Valoarea tranzactiilor de achizitii si fuziuni a crescut spectaculos in tara noastra, cu 186% in 2014 comparativ cu 2013, ajungand la o valoare totala de 3,14 miliarde dolari, in timp ce numarul lor a crescut cu doar 24% in acelasi interval, conform studiului EY - M and A Barometer Romania, care sustine ca Romania inregistreaza astfel cea mai mare crestere a pietei M and A din Europa Centrala si de Sud-est CSE) in 2014.

Pietele din Europa se redreseaza

Actiunile tranzactionate la bursele din Europa s-au redresat ieri, dupa declinul de vineri, ca urmare a cresterii masurilor de stimulare anuntate de banca centrala a Chinei.

Rezultatele SAP impulsioneaza pietele din Europa

Bursele europene au urmat un curs pozitiv ieri, dupa ce unele companii, printre care SAP SE din Germania, au raportat rezultate financiare peste asteptari.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )