Libnet.ro
UNICEF

13:00

Programul supermarketurilor de Craciun 2020. Lista completa a marilor lanturi

Antena3 Antena3,
Programul supermarketurilor de Craciun 2020. Lista completa a marilor lanturi

Febra cumparaturilor nu pare sa se mai termine in Romania care se pregateste de Craciun. Pentru cei care inca ma au liste de cumparaturi, vestile sunt bune: marile lanturi de supermarketuri tin deschis cat mai mult cu putinta. Iata programul pentru aceste zile! . continuă pe Antena3

Programul Penny Craciun 2020. Cum vor functiona magazinele Penny de Craciun

Supermarketul Penny si-a stabilit programul de Craciun, amintind ca luna decembrie este dedicata odihnei si petrecerii timpului cu familia si cu prietenii apropiati. Iata cum vor functiona.

Programul Carrefour Craciun 2020. Cum vor functiona supermarketurile Carrefour de Craciun

Supermarketul Carrefour a anuntat programul magazinelor sale in perioada Craciunului. Iata cum vor functiona magazinele Carrefour: 22-23 decembrie: 07:00-21:00; 24 decembrie:.

Programul Lidl de Craciun 2020. Cum vor functiona magazinele Lidl de Craciun

Supermarketul Lidl si-a prezentat programul in perioada Sarbatorilor de iarna. Iata cum vor functiona magazinele de Craciun: Marti, 22 decembrie 2020 - 07:00 - 21:00; Miercuri, 23 decembrie 2020 -.

Program Profi Craciun 2020. Cum vor functiona magazinele Profi de Craciun

Supermarketul Profi si-a prezentat programul de Craciun. Iata cum for functiona magazinele: 22-23 decembrie programul va fi normal, 7. 00 24 decembrie magazinele se inchid la 20.

Program Mega Image Craciun 2020. Programul magazinelor

Program Mega Image Craciun 2020. in contextul sarbatorilor de iarna, dar si al vremurilor prin care am trecut in ultimul an, respectiv restrictii impuse de autoritati pentru prevenirea raspandirii infectiei cu coronavirus, magazinele Mega Image din intreaga tara vor functiona dupa un program special de Craciun.

Mesaje de Craciun 2020. Cele mai potrivite mesaje, urari, felicitari de Craciun pentru cei dragi

Mesaje de Craciun 2020. E vremea Craciunului, e vremea pentru cele mai potrivitemesaje de Craciun pentru cei dragi. Trimite un gand bun celor pe care ii iubesti.

Ce program are Mega Image de Craciun 2020. Cat sunt deschise magazinele

Mega Image de Craciun 2020 anunta ca marea majoritate a magazinelor vor fi deschise pentru clinetii lor. Ca in fiecare an, in perioada de sarbatori, Mega Image de Craciun 2020 aduce oferte inedite. Reducerile la anumite produse si diferite campanii vor exista ssi anul acesta, ca de altfel, ca in fiecare an. Mega Image de .

Lista completa a ministrilor Guvernului Citu. incepe maratonul investirii Guvernului

In doar cateva momente, lista ministrilor din guvernul Citu, precum si programul de guvernare, vor ajunge la Parlament. incepe, asadar, maratonul investirii guvernului. Presedintele Klaus Iohannis si coalitia de centru-dreapta isi doresc ca noul executiv sa treaca de votul din Parlament si chiar sa depuna juramantul la Cotroceni.

Lista completa a ministrilor propusi in Guvernul Citu Calendarul estimat al investirii noului Cabinet

PNL si USR au validat marti seara ministrii pe care-i propun in guvernul Florin Citu. UDMR a luat o decizie similara cu o zi inainte. Lista de ministri si programul de guvernare vor fi depuse la Parlament, liderii Coalitiei sperand ca audierile si votul de investitura sa aiba loc miercuri. Ministrii PNL, validati dupa o sedinta tensionata. Orban: A fost o dezbatere animataMinistrii propusi de USR-PLUS in Guvernul Citu. Ei au fost fi validati de conducerile celor doua partide.

12 centre de vaccinare anti-COVID in Salaj. Lista completa

Salajul se pregateste de campania de imunizare anti-COVID-19. in aceste zile, Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta a aprobat lista spatiilor ce vor avea destinatia de centre de vaccinare impotriva COVID-19.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2668 seconds )