Libnet.ro
UNICEF

20:30

Programul vizitei Papei Francisc in Romania

Adevărul Adevărul,
Programul vizitei Papei Francisc in Romania

Papa Francisc va vizita Romania in perioada 31 mai 2 iunie 2019, la invitatia autoritatilor statului roman si a Bisericii Catolice din Romania. Pe parcursul celor trei zile, Sanctitatea Sa va vizita Bucurestiul, Iasiul si Blajul, precum si sanctuarul marian de la Sumuleu-Ciuc. continuă pe Adevărul

Programul vizitei Papei Francisc in Romania

Papa Francisc va vizita Romania in perioada 31 mai - 2 iunie 2019, la invitatia autoritatilor statului roman si a Bisericii Catolice din Romania. Pe parcursul celor trei zile, Sanctitatea Sa va vizita Bucurestiul, Iasiul si Blajul, precum si sanctuarul marian de la Sumuleu-Ciuc.

Se va canta imnul Ungariei la Sumuleu Ciuc? Dimensiunile vizitei Papei Francisc in Romania

Vizita Papei Francis in Romania 31 mai-2 iunie 2019) este un eveniment cu reverberatii multiple. Vom puncta mai jos principalele elemente care marcheaza acest moment exceptional si cu potential major pentru Romania si regiune. Din pacate, nu doar in sens pozitiv. Pentru a nu plonja brusc in zona de risc a vizitei, vom incepe prin a-i reliefa semnificatia si potentialul indiscutabil.

CU PRILEJUL VIZITEI PAPEI FRANCISC: Expozitii-eveniment la Palatul Culturii din Blaj

Doua expozitii-eveniment vor fi organizate la Palatul Culturii din Blaj, pe 2 iunie, cu prilejul vizitei Papei Francisc, informeaza un comunicat de presa al Academiei Romane.

Lista scolilor si gradinitelor inchise joi in Bucuresti cu ocazia vizitei Papei Francisc

Cursurile vor fi suspendate joi in 110 unitati de invatamant din Capitala, cu ocazia vizitei Papei Francisc, potrivit unei informari a Inspectoratului Scolar. Dintre acestea, 79 sunt unitati de.

Restrictii de trafic in Bucuresti cu ocazia vizitei Papei Francisc: ce zone trebuie sa eviti

Papa Francisc ajunge joi, 30 mai, in Romania, in prima sa vizita la Bucuresti. Brigada Rutiera anunta ca, pentru buna desfasurare a evenimentelor, vor fi impuse mai multe restrictii de circulatie. Primaria Municipiului Bucuresti a dispus o serie de masuri menite sa vina in sprijinul cetatenilor care vor participa la momentele publice in care va [] .

ASTAZI: BNR lanseaza o moneda in contextul vizitei Papei Francisc

Banca Nationala a Romaniei lanseaza, astazi, in circuitul numismatic monede din aur si alama pentru colectionare si va pune in circulatie o moneda din alama, cu tema Vizita Apostolica a Sanctitatii Sale Papa Francisc in Romania.

ISMB, IN CONTEXTUL VIZITEI PAPEI FRANCISC: Unitatile de invatamant decid daca suspenda cursurile si joi

Unitatile de invatamant au posibilitatea de a analiza oportunitatea suspendarii orelor de curs si pentru joi cu aprobarea consiliilor de administratie, in contextul vizitei Sanctitatii Sale, Papa Francisc, a anuntat, astazi, Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti.

Vizita Papei Francisc in Romania: 23 de spitale mobile si puncte de prim-ajutor in cele patru orase unde au loc evenimente

Pe toata durata desfasurarii evenimentelor prilejuite de vizita in Romania a Papei Francisc, IGSU va lua toate masurile pentru gestionarea eficienta a potentialelor situatii de urgenta.

Vizita Papei Francisc in Romania. Locurile unde Suveranul ii va saluta pe credinciosi

Credinciosii care doresc sa-l vada pe Suveranul Pontif in data de 31 mai vor trebui sa mearga in zona Bulevardului Kiseleff, intre strada Arhitect Ion Mincu si Piata Victoriei. in aceasta zona, convoiul Papei Francisc se va deplasa cu viteza redusa si Suveranul Pontif va avea ocazia sa-i salute pe credinciosi.

Restrictii de trafic in Bucuresti, in contextul vizitei Papei Francisc

Restrictii majore de acces si circulatie au fost stabilite de institutiile abilitate in mai multe zone din Bucuresti, in aceasta saptamana, in special la Palatul Patriarhiei, la Noua Catedrala Ortodoxa a Neamului si la Catedrala Romano-Catolica.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )