Libnet.ro
UNICEF

15:30

Proiect fotografic emotionant: Ce aspiratii au tinerele refugiate din Siria

România Liberă România Liberă,
Proiect fotografic emotionant: Ce aspiratii au tinerele refugiate din Siria

De la izbucnirea razboiului din Siria, aproape 2. 5 milioane de copii au plecat cu parintii lor din tara si locuiesc in tabere pentru refugiati in diverse alte state. in pofida conditiilor dificile, acesti copii au aspiratii si vise. Un proiect fotografic, realizat la initiativa Comitetul International de Salvare, dezvaluie o alta fata a crizei refugiatilor. continuă pe România Liberă

Ban Ki-moon: armistitiul din Siria este in general respectat in pofida unor incidente izolate

Secretarul general al ONU, Ban Ki-moon, a declarat luni ca armistitiul din Siria este in general respectat in pofida unor incidente izolate, cu cateva ore inainte de o reuniune la Geneva a grupului de lucru insarcinat cu incetarea ostilitatilor.

Mii de persoane ar putea muri din cauza foametei in zonele asediate din Siria

Privarea fortata de hrana ar putea provoca mii de decese in zonele asediate din Siria, a declarat luni inaltul Comisar al ONU pentru Drepturile Omului, Zeid Ra 'ad Al Hussein, care a mai spus ca statele trebuie sa-si asume mai degraba responsabilitatea pentru protejarea refugiatilor, decat sa impuna restrictii inumane si nerealiste la frontiere, relateaza AFP si DPA.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2241 seconds )