Libnet.ro
UNICEF

01:05

Proiect de investitie pentru modernizarea infrastructurii de apa si canal din Ilfov, aprobat de Comisia Europeana. Presedintele CJ: Este esential pentru a asigura tuturor locuitorilor acces catre servicii publice de calitate

B1 B1,
Proiect de investitie pentru modernizarea infrastructurii de apa si canal din Ilfov, aprobat de Comisia Europeana. Presedintele CJ: Este esential pentru a asigura tuturor locuitorilor acces catre servicii publice de calitate

Comisia Europeana a aprobat o investitie de peste 200 de milioane de euro pentru modernizarea infrastructurii de apa si canal din judetul Ilfov. Presedintele Consiliului Judetean Ilfov, Hubert Thuma, scrie. continuă pe B1

Comisia Europeana a aprobat o investitie de 222 de milioane de euro pentru modernizarea si instalarea infrastructurilor de apa potabila si de apa uzata in Ilfov

Comisia Europeana a aprobat, astazi, o investitie majora de peste 222 de milioane de euro din Fondul de coeziune pentru modernizarea si instalarea infrastructurilor de apa potabila si de apa uzata in judetul Ilfov din Romania, conform unui comunicat de presa.

CORPUL DE CONTROL, IN INSPECTIE LA CNAIR Atribuire cu probleme pentru modernizarea drumului Baldana-Targoviste-Sinaia

Ministrul Transporturilor, Catalin Drula, a trimis Corpul de control la Compania de Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR) pentru a verifica atribuirea unui contract de 120 de milioane de euro la finalul anului trecut catre o firma controlata de un afacerist care este trimis in judecata pentru evaziune fiscala si participare la un grup infractional organizat.

CNAIR a lansat licitatia pentru modernizarea Agentiei de incasare Fetesti

CNAIR a scos la licitatie proiectul Modernizarea Agentiei de incasare Fetesti si identificarea solutiilor de taxare pentru fluidizarea traficului si reducerea timpilor de asteptare prin limitarea actiunii factorului uman. Valoarea proiectului depaseste 37 de milioane de lei.

VIDEO Probleme in statia de metrou Eroilor 1: Apa curge din tavan pe peron Cum explica Metrorex

Un nou incident a avut loc la metrou la statia Eroilor, de data aceasta in statia Eroilor 1 de pe magistralele 1 si 3, acolo unde din tavan, in zona peroanelor, a inceput sa curga apa. Un incident asemanator a avut loc in mai noua statie Eroilor 2 de pe magistrala 5 la cateva zile dupa inaugurare.

Vlad Voiculescu, noi masuri pentru redeschiderea scolilor: Vaccinarea personalului din invatamant Daca un copil dintr-o clasa va fi depistat pozitiv, atunci toti copiii din clasa vor fi testati (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu a explicat, dupa Sedinta de Guvern de vineri, 15 ianuarie ce masuri vor fi luate pentru redeschiderea scolilor si revenirea elevilor fizic in salile de clasa. Testarea.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )