Libnet.ro
UNICEF

07:30

Proiect de lege MAI pentru cautarea persoanelor disparute

România Liberă România Liberă,
Proiect de lege MAI pentru cautarea persoanelor disparute

Ministerul de Interne supune dezbaterii un proiect de lege privind cautarea persoanelor disparute, c. continuă pe România Liberă

MAI: Proiect de Lege privind cautarea persoanelor disparute

Ministerul Afacerilor Interne a suspus dezbaterii publice proiectul de Lege privind cautarea persoanelor disparute, iar documentul prevede folosirea unor mijloace de localizare care pana acum erau folosite doar in cazul in care existau indicii privind savarsirea unei infractiuni.

Cazul Alexandrei din Caracal schimba legea privind cautarea persoanelor disparute

Ministrul interimar de Interne, Mihai Fifor, a anuntat, joi, caministerul a supus dezbaterii publice un proiect de lege in domeniul situatiilor de urgenta care implica persoane disparute. Este o.

Ministerul de Interne a publicat proiectul Legii persoanelor disparute: Care sunt principalele prevederi

Proiectul Legii persoanelor disparute a fost facut public de catre Ministerul Afacerilor Interne. Aparut dupa tragedia de la Caracal, acesta prevede infiintarea Unitatii centrale persoane disparute care.

Legea privind metodele de cautare a persoanelor disparute va fi modificata

Ministerul Afacerilor Interne MAI) a suspus dezbaterii publice proiectul de Lege privind cautarea persoanelor disparute, iar documentul prevede folosirea unor mijloace de localizare care pana acum erau folosite doar in cazul in care existau indicii privind savarsirea unei infractiuni.

Politistii cer de cinci ani o lege ca sa poata urmari telefoanele persoanelor disparute: Am cerut la toate guvernele posibile si imposibile

O persoana disparuta incepe sa fie cautata cu toate mijloacele doar daca politistii au indicii ca aceasta a fost victima unei infractiuni si intocmesc dosar penal. Politistii cer de cel putin cinci ani proceduri noi.

Proiect MAI: Politistii vor putea folosi metode de localizare si intercepta comunicatii fara mandat de la judecator in cazul persoanelor disparute, aflate in pericol grav Sistemul RO-ALERT, folosit in cazul rapirii de minori

Politistii vor putea utiliza mijloace si metode de localizare, intercepta comunicatii si accesa sisteme informatice doar cu autorizare de la procuror, in caz de pericol grav in care se afla o persoana disparuta, potrivit unui proiect de lege initiat de MAI si pus in dezbatere Publica. De asemenea, sistemul RO-ALERT poate fi folosit in cazul rapirii unui minor.

Proiect MAI pentru interventia Politiei in caz de pericol grav in care se afla o persoana disparuta

Politistii vor putea utiliza mijloace si metode de localizare, intercepta comunicatii si accesa sisteme informatice doar cu autorizare de la procuror, in caz de pericol grav in care se afla o persoana disparuta, potrivit unui proiect de lege initiat de.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )