Libnet.ro
UNICEF

00:07

Proiect MAI: Carti electronice de identitate de la 12 ani, cu CIP pe care sunt stocate date biometrice

Hotnews Hotnews,
 Proiect MAI: Carti electronice de identitate de la 12 ani, cu CIP pe care sunt stocate date biometrice

Romanii vor putea opta pentru carti electronice de identitate incepand cu varsta de 12 ani, documente prevazute cu un CIP pe care sunt stocate imaginea faciala si doua amprente digitate si cu care se pot autentifica in Platforma informatica din asigurarile de sanatate, prevede un proiect pus, marti, in dezbatere de Ministerul Afacerilor Interne MAI). continuă pe Hotnews

Se schimba buletinele. Ce trebuie sa stie toti romanii despre noile carti de identitate

Un nou proiect al MAI face referire la schimbari majore legate de cartile de identitate ale romanilor, incepand cu varsta la care vei intra in posesia buletinului. Pana acum, un copil avea primul buletin de la varsta de 14 ani. Asa pare sa fi fost dintotdeauna. Daca se materializeaza un nou proiect al MAI, romanii .

Bursa de Valori Bucuresti trece de maximul ultimilor 12 ani

Indicele BET al Bursei de Valori Bucuresti BVB) a ajuns luni la pragul de 10. 024 de puncte si a atins, astfel, maximul ultimilor 12 ani.

Indicele Bursei de Valori Bucuresti depaseste 10.000 de puncte si ajunge la maximul ultimilor 12 ani

Indicele BET al Bursei de Valori Bucuresti BVB) a trecut luni de pragul de 10. 000 de puncte si a atins astfel maximul ultimilor 12 ani.

Romanii vor avea acte electronice identitate, ce vor fi eliberate obligatoriu pentru persoane cu varsta de 12 ani. Ce alte noutati aduce proiectul de OUG al MAI

Romania este obligata sa emita acte electronice de identitate, incepand din august 2021, a anuntat Ministerul Afacerilor Interne, care supune dezbaterii publice un proiect de Ordonanta de Urgenta, prin care se.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2111 seconds )