Libnet.ro
UNICEF

14:00

PROIECT OUG Ministerul Justitiei propune pedepse mai mari pentru rapire, noi reguli pentru liberarea conditionata si perchezitii Cum se rezolva problema de competenta a DIICOT in cazul Caracal

Hotnews Hotnews,
 PROIECT OUG Ministerul Justitiei propune pedepse mai mari pentru rapire, noi reguli pentru liberarea conditionata si perchezitii Cum se rezolva problema de competenta a DIICOT in cazul Caracal

Guvernul va da o ordonanta de urgenta privind inasprirea pedepselor pentru infractiuni grave, proiectul propus de ministerul Justitiei si prezentat joi de Ana Birchall prevazand majorarea pedepselor pentru lipsire de libertate, conditii mai dure pentru liberarea conditionata, precum si alte reguli privind perchezitiile. continuă pe Hotnews

Aproape 10.000 de pensionari au venituri lunare mai mari de 5.000 de lei. Pensiile unora dintre ei ar putea fi impozitate suplimentar

Datele publicate marti de Casa Nationala de Pensii Publice arata ca in luna iulie, numarul pensionarilor cu venituri mai mari de 5. 000 de lei a crescut cu 161 de persoane.

Una dintre cele mai mari banci din lume intra pe piata din Romania

Morgan Stanley, una dintre cele mai mari si importante banci de investitii din lume, a stabilit conditiile in care va prelua activele imobiliare ale fondului de investitii AEW Europe, care iese astfel de pe piata dupa un deceniu de activitate locala.

Ministrul Justitiei propune modificarea legii dupa tragedia Caracal: Perchezitia poate sa aiba loc si noaptea

Ministrul Justitiei, Ana Birchall, a prezentat joi un proiect de ordonanta de urgenta care prevede inasprirea pedepselor in cazurile infractiunilor grave si foarte grave, contra persoanei, in special.

Ce modificari legislative propune Ministerul Justitiei dupa cazul Caracal: Perchezitia poate fi efectuata si in intervalul orar 20 - 6. Cererea de incuviintare a perchezitiei domiciliare se solutioneaza, DE iNDATA (VIDEO)

Ministrul Justitiei, Ana Buirchall, a prezentat, joi, proiectul de Ordonanta de Urgenta de modificare a legislatiei penale dupa cazul Caracal. in urma unei analize, Grupul de lucru interinstitutional.

Modificarile propuse de Ministerul Justitiei la legislatia penala

Ministrul Justitiei, Ana Birchall, a anuntat, joi, ca intre modificarile propuse la legislatia penal.

Importurile de gaze in luna iunie, de 364 de ori mai mari decat anul trecut

In luna iunie a anului 2019, Romania a importat o cantitate de gaze de 1. 598 MWh, de 364 ori mai mult fata de aceeasi luna a anului 2018, respectiv 4. 061 MWh, potrivit datelor ANRE, citate de.

Importurile de gaze in luna iunie au fost de 364 de ori mai mari decat anul trecut

Romania a importat in luna iunie 2019 o cantitate de gaze de 1. 598 MWh, de 364 de ori mai mult f.

ANRE: Importurile de gaze, de 364 de ori mai mari in iunie

Tara noastra a importat in luna iunie 2019 o cantitate de gaze de 1. 598 MWh, de 364 de ori mai mult fata de aceeasi luna a anului trecut, potrivit datelor Autoritatii Nationale de Reglementare in Energie ANRE).

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3273 seconds )