Libnet.ro
UNICEF

20:30

Proiect pentru formarea personalului din autoritatile pentru protectia mediului

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Proiect pentru formarea personalului din autoritatile pentru protectia mediului

Ministerul Mediului, Apelor si Padurilor a lansat, in aceasta dimineata, proiectul Formarea profesionala a personalului din autoritatile competente pentru protectia mediului privind evaluarea impactului asupra mediului si evaluarea de mediu pentru perioada 2014-2020. continuă pe Ziarul Bursa

Impas in negocierile dintre partidele proeuropene din Republica Moldova pentru formarea unui nou guvern. Mihai Ghimpu: Ultima data ne-am intalnit vineri

Negocierile dintre partidele proeuropene de la Chisinau pentru crearea unei majoritati parlamentare si formarea unui nou guvern stagneaza, informeaza agentia Unimedia. Potrivit sursei citate, in ultimele zile nu.

Teamnet si Orange Romania implementeaza un proiect pentru servicii de urgenta

Grupul Teamnet, unul dintre cei mai importanti integratori ITC din regiune, si Orange Romania, vor contribui la implementarea unui proiect de cercetare si dezvoltare de tehnologii avansate pentru servicii de urgenta de ultima generatie la nivel.

Vicepresedintele Camerei Deputatilor, audiat la DNA. Dan Motreanu ar fi spalat bani pentru campania PNL din 2008

Vicepresedintele Camerei Deputatilor, Dan Motreanu, a venit, joi, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie, pentru audieri. El este suspectat de spalarea banilor si de folosirea influentei si autoritatii conferite de functia de conducere intr-un partid politic, in scopul obtinerii pentru altul a unui folos necuvenit.

Lider de sindicat, in greva foamei la Ministerul Educatiei pentru oprirea abuzurilor din institutele de cercetare

Liderul Federatiei Sindicatelor Lucratorilor din Cercetare-Proiectare din Romania FSLCPR), Radu Minea, a intrat in cea mai dura forma de protest pentru oprirea abuzurilor ce se petrec in institutele de cercetare.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )